Home Gaming Meer informatie over Just Cause 3 DLC

Meer informatie over Just Cause 3 DLC

by Mark van Truijen

Het eerste JUST CAUSE 3 contentpakket genaamd SKY FORTRESS wordt in maart 2016 uitgebracht voor de PlayStation®4, de Xbox One en high-end pc’s. Eigenaars van de AIR, LAND & SEA Expansion Pass kunnen het pakket een week vóór de release spelen als stand-alone download. De nieuwe SKY FORTRESS-trailer is nu verkrijgbaar.

“Als Just Cause 3 voor over-the top actie staat, dan probeert de Air, Land and Sea Expansion Pass op de schouders van het basisspel te staan om nóg hoger te komen”, aldus Tobias Andersson, Senior Producer bij Avalanche Studios. “We hebben hier ongelooflijk veel tijd in gestoken. We wilden ervoor zorgen dat elk nieuw item volledig in het hoofdspel werd geïntegreerd en tijdens bestaande missies kon worden gebruikt. Rico’s nieuwe Bavarium Wingsuit zal het basisspel Just Cause 3 fundamenteel veranderen, en we kunnen niet wachten om de krankzinnige stunts te zien die spelers ermee uit gaan halen.

SKY FORTRESS bevat een gloednieuwe set missies die een nieuwe bedreiging introduceren: een enorm en verschrikkelijk luchtfort, en een leger van dodelijke robotische drones. Om zijn dodelijke nieuwe tegenstander te verslaan, gebruikt Rico Rodriguez een nieuwe uitbreidbare ‘Bavarium Wingsuit’ met raketaandrijving, die is voorzien van machinegeweren op de schouders en doelzoekende raketten. Dit alles naast zijn nieuwe persoonlijke verdedigingsdrone ‘Eviction’ en aanvalsgeweer ‘Bavarium Splitter’.

Het tweede pakket in de Expansion Pass heet LAND MECH ASSAULT. Dit pakket bevat een nieuwe serie missies met een uniek nieuw voertuig dat kan worden meegenomen naar het basisspel: een zwaar gepantserde mech met een zwaartekrachtkanon waarmee je objecten kunt oprapen om ze in een willekeurige richting te gooien. Hoewel de mech zo sterk is als een tank, is hij bijzonder wendbaar en vertoont hij uniek “rijgedrag”.

De AIR, LAND & SEA Expansion Pass wordt afgesloten met de BAVARIUM SEA HEIST; meer informatie daarover wordt de komende maanden onthuld.

Het SKY FORTRESS-pakket kost €11,99, terwijl de AIR, LAND & SEA Expansion Pass verkrijgbaar is voor €24,99. Alle drie contentpakketten worden vóór het einde van de zomer van 2016 uitgebracht (één week eerder voor eigenaars van de Expansion Pass).

Related Posts

0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
0
Zou graag je gedachten willen weten, laat een reactie achter.x