Home Gaming Meer details vrijgegeven over Uncharted 4!

Meer details vrijgegeven over Uncharted 4!

by Sven

Het is een van de meest geanticipeerde exclusives van Sony dit jaar, Uncharted 4. Alle fans wachten nu op de kleinste details over de game en vandaag is er veel informatie vrijgegeven over de game door Game-Informer magazine.

Uncharted 4 zal zich 3 jaar na deel 3 afspelen. Elena en Nathan zijn al 3 jaar getrouwd en op een gegeven moment zal de broer van Nathan verschijnen. Sam was in eerste instantie dood verklaard, maar blijkt dus nog te leven!

Sam heeft een oude piratenkolonie gevonden en volgens hem zou er een schat liggen op dat eiland (Madagaskar). Nathan zou niet Nathan zijn als die dus op pad zou gaan om de schat te zoeken. Op dit avontuur zal hij vooral bezig zijn met twee vijanden. Rafe en Nadine zullen de vijanden van Nathan zijn in de game. Veel informatie over Rafe en Nadine is er nog niet. Sam zal tevens functioneren als je sidekick. Het is te vergelijken met Ellie uit The Last of Us.

Het gebied waar het zich afspeelt heet Libertaria, maar de game zal zich niet in zijn geheel daar afspelen. Zo wordt er gehint naar besneeuwde gebieden en naar steden. Dus het is afwachten wat dit zal gaan worden!

Het laatste wat we weten is dat het AI systeem verbeterd zijn, dat er 60 nieuwe animaties zijn gemaakt en dat de Multiplayer uit Uncharted 3 weer terugkomt.

 

 

 

Related Posts

0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
0
Zou graag je gedachten willen weten, laat een reactie achter.x
%d bloggers liken dit: