Home GamingAndroid Meer dan 1000 titels voor Nintendo Switch in de aanbieding vanaf 16/12/2021 om 15:00 uur

Meer dan 1000 titels voor Nintendo Switch in de aanbieding vanaf 16/12/2021 om 15:00 uur

by Mark van Truijen

 Tijdens de Feestelijke aanbiedingen zijn meer dan 1000 games voor de Nintendo Switch in de aanbieding met kortingen tot 75%. Deze aanbiedingsactie in de Nintendo eShop begint op donderdag 16 december om 15:00 uur en eindigt op donderdag 30 december om 23:59 uur plaatselijke tijd.


Voor spelers die graag online of met vrienden en familie spelen zijn er heel wat games in de aanbieding. Zoals Just Dance® 2022, de party-game die iedereen laat dansen op de nieuwste hits, en ondertussen prestaties en verbrande calorieën registreert. Spelers kunnen ook in Among Us proberen samen met vrienden een ruimteschip veilig te houden door de ontdekken wie de Imposters te zijn voordat die hun snode plannen kunnen uitvoeren. Of reis je misschien liever terug naar het Onion Kingdom? Verzamel dan een team koks en geniet van klassieke co-op-actie of online-play met maximaal vier spelers tegelijk in Overcooked! 2.

Voor wie liever in zijn eentje op avontuur gaat, valt er ook genoeg te kiezen. Probeer bijvoorbeeld de Halcyon-kolonie te redden terwijl je je teamgenoten aanvoert en het universum verkent in The Outer Worlds. Of help in FINAL FANTASY VII als Cloud Strife de rebellen om de wereld te bevrijden van de heerschappij van Shinra, terwijl Cloud met zijn eigen verleden in het reine moet komen. Wie het klassieke Sonic-gevoel op nieuwe manieren wil beleven en door zowel nieuwe Zones als opnieuw bedachte klassieke levels wil racen, zit helemaal goed in Sonic Mania. In Mario + Rabbids® Kingdom Battle moet een hoogst onwaarschijnlijk heldenteam het Paddenstoelenrijk redden, waarvoor ze zich via dynamische, turn-based gevechten een weg moeten banen door vier maffe werelden vol uitdagende puzzels en onvoorspelbare vijanden.

Bekijk hieronder enkele van de hoogtepunten en ga naar de Nintendo eShop, of de Nintendo eShop-aanbiedingenpagina om alle aanbiedingen te bekijken wanneer de actie is begonnen:

TitelUitgeverKorting
Just Dance® 2022Ubisoft 33%
Among UsInnersloth 20%
Overcooked! 2Team17 75%
The Outer WorldsTake-Two Interactive 60%
FINAL FANTASY VIISQUARE ENIX 50%
Sonic ManiaSEGA 50%
Mario + Rabbids® Kingdom Battle Ubisoft 63%
FINAL FANTASY X/X-2 HD RemasterSQUARE ENIX 50%
CupheadStudioMDHR 30%
Dragon Ball FighterZBANDAI NAMCO Entertainment 84%
RAYMAN® LEGENDS: DEFINITIVE EDITIONUbisoft 75%
Monopoly for Nintendo SwitchUbisoft 75%
Trivial Pursuit Live!Ubisoft 60%
The Jackbox Party Pack 7Jackbox Games 35%
Ni no Kuni: Wrath of the White Witch™ BANDAI NAMCO Entertainment 80%
Resident evil 4CAPCOM 25%
FAST RMXShin’en Multimedia 50%
Borderlands Legendary CollectionTake-Two Interactive 60%
BioShock RemasteredTake-Two Interactive 60%
Little Nightmares II BANDAI NAMCO Entertainment 33%
Trials of ManaSQUARE ENIX 50%
HOT WHEELS UNLEASHED™Milestone 30%
No More HeroesMarvelous Europe 50%
Stick Fight: The GameLandfall Games50%
Marvel’s Guardians of the Galaxy: Cloud VersionSQUARE ENIX 35%

De Feestelijke aanbiedingen in de Nintendo eShop beginnen op donderdag 16 december om 15:00 uur en eindigen op donderdag 30 december om 23:59 plaatselijke tijd. Tijdens deze periode zijn meer dan 1000 titels voor de Nintendo Switch in de aanbieding, inclusief Among Us, Mario + Rabbids® Kingdom Battle, FINAL FANTASY VII en vele anderen.

Related Posts

0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
0
Zou graag je gedachten willen weten, laat een reactie achter.x