Home Gaming Meer beelden van This is the President

Meer beelden van This is the President

by Jos Vis

Als de goede mannen en vrouwen van het Hooggerechtshof maar niet zo koppig waren, konden ze hun posities… en hun leven behouden. Maar als ze in de weg staan om het 28e amendement op de grondwet aangenomen te krijgen, nou, ongelukken gebeuren, toch? En als ze niet van nature gebeuren, heeft de situatie misschien wat hulp van je vrienden nodig. Als je je afvraagt hoe je dit allemaal voor elkaar kunt krijgen, hebben we een handige nieuwe video voor je genaamd: How to Get Rid of 2 Supreme Court Judges in Under 8 Minutes!

YouTube video

This Is the President is een satirische thriller waarin de president van de VS het land bestuurt als een gangster en probeert te ontsnappen aan gerechtigheid voor misdaden uit het verleden. Verander de structuur van de Amerikaanse grondwet door een groot deel van het politieke systeem te overreden, chanteren, omkopen en pesten om u levenslange immuniteit te verlenen.

Belangrijkste kenmerken

  • Beheer uw goedkeuringsclassificatie, geld en bemanning in tegenstelling tot alle Amerikaanse presidenten – blijf op alle mogelijke manieren uw presidentschap in de gaten.
  • Houd toespraken, stel uitvoeringsbesluiten op, beheer dagelijkse crises, houd persconferenties en tweet beter dan welke president dan ook.
  • Huur een team van huurmoordenaars, hackers, lobbyisten en andere specialisten in. Stuur ze op gevaarlijke missies die met legale middelen kunnen worden opgelost. Als dat niet werkt, stuur ze dan op gevaarlijke missies die op illegale wijze kunnen worden opgelost.
  • Ervaar een meeslepend interactief verhaal met een grote verscheidenheid aan keuzes en verhaaltakken. Beëindig je je termijn op jouw voorwaarden of ben je slechts een pion in een groter spel?
  • Regeer het land zoals een echte gangster zou doen met een schaduwkabinet dat wereldwijd wordt gevreesd en gerespecteerd.

Related Posts

0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
0
Zou graag je gedachten willen weten, s.v.p. laat een reactie achter.x
()
x
%d bloggers liken dit: