Home Gaming Master of Orion gaat Early Access 2 in met nieuwe vijanden en rassen

Master of Orion gaat Early Access 2 in met nieuwe vijanden en rassen

by Mark van Truijen

Het universum van Master of Orion is zojuist een stuk groter geworden. Vanaf morgen kunnen alle spelers die de “Master of Orion Collector’s Edition” hebben gekocht en daardoor ook “Early Access” hebben, al aan de slag met nieuwe rassen en kersverse sterren veroveren.

De nieuwe rassen zijn:

–       Klackon: Een ras die half mier half kakkerlak is. Daar zijn er een hele hoop van waardoor je heel snel ontwikkelen kan en in een mum van tijd een grote vloot kunt bouwen. Perfect dus voor een head-on strategie.

–       Meklar: Is een heel technologisch ras die niet erg actief is maar wel enorme vloten en grote schepen kunnen bouwen.

–       Terran: Is een menselijk ras die al millennia bezig zijn met oorlogen voor te bereiden. Zij kunnen schepen tegen gereduceerd tarief aanschaffen en daardoor grote aanvallen kunnen plegen; ook ze zijn heel goed in constructies. Zoals je kunt begrijpen ligt hun focus op het creëren van legers en veroveringen. Aan de andere kan is het goed om hun te vriend te houden aangezien ze belangrijke figuren zijn in de “Galactic Council”.

Mocht je in alle rassen nog steeds niet kunnen vinden… Je kan voortaan ook eigen rassen maken. Erg leuk als je originele matches wil spelen.

De ontwikkelaars van NGD studio gebruiken de Early Access om feedback te vergaren en luistert nauw naar de fans. Dankzij alle feedback hebben zij de “Tactical Battles” uitdagender gemaakt, is de AI sterker geworden waardoor de rassen individueler zijn en hebben zij diverse moeilijkheidsgraden toegevoegd. Ook leuk is de nieuwe Victory pad en dat de design van jouw schip invloed heeft op jouw vloot en gevechten.

Als je nieuwegierig bent of het ontwikkelaars dagboek wil bekijken bezoek dan: www.masteroforion.eu

Je kunt de “Master of Orion Collector’s Edition” met toegang tot de “Early Access” kopen via:

Related Posts

0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
0
Zou graag je gedachten willen weten, laat een reactie achter.x