Home Gaming Marvel’s Guardians of the Galaxy is nu verkrijgbaar

Marvel’s Guardians of the Galaxy is nu verkrijgbaar

by Jos Vis

Doe je gordels om en bereid je voor op een epische reis door de kosmos. Marvel’s Guardians of the Galaxy is nu verkrijgbaar voor PlayStation 5 (PS5), PlayStation 4, Xbox Series X|S, Xbox One, pc, en streaming via GeForce NOW. Marvel’s Guardians of the Galaxy: Cloud Version voor de Nintendo Switch is in sommige regio’s ook verkrijgbaar. Om de lancering te vieren, heeft het team een nieuwe trailer uitgebracht die fans laat zien wat ze van de game kunnen verwachten.

YouTube video


Marvel’s Guardians of the Galaxy is ontwikkeld door het Eidos-Montréal-team, in nauwe samenwerking met Marvel Entertainment. Deze action-adventure voor één speler biedt een heel nieuw verhaal en unieke kijk op de Guardians of the Galaxy.

“Het was werkelijk een ongelooflijke ervaring voor het Eidos-Montréal-team om in samenwerking met Marvel Entertainment Marvel’s Guardians of the Galaxy tot leven te wekken,” zegt David Anfossi, studiohoofd van Eidos-Montréal. “We zijn heel blij dat fans nu in Marvel’s Guardians of the Galaxy kunnen duiken, om voor de allereerste keer in de laarzen van Star-Lord te stappen en het universum te laten zien wat ze waard zijn.”

In Marvel’s Guardians of the Galaxy neem je de rol aan van Star-Lord, de zelfbenoemde leider van de

Guardians of the Galaxy, en leid je de Guardians tijdens gevechten, verkenningstochten en conversaties. Verken de kosmos en ontdek steeds weer nieuwe superhelden, superschurken en werelden. Upgrade je Guardians, experimenteer met 40+ in-game kostuums, en veel meer.

“We wisten dat Eidos-Montréal de juiste partner zou zijn om een originele, authentieke en vermakelijke Guardians of the Galaxy-ervaring te creëren, en in die opzet zijn ze meer dan geslaagd,” zegt Jay Ong, EVP en hoofd van Marvel Games. “We hopen dat fans genieten van deze unieke draai aan onze geliefde Guardians en hun spannende rit door de kosmos.”

Tijdens hun buitenaardse avonturen kunnen spelers genieten van een killer soundtrack met meer dan 30 klassieke hits uit de jaren 80, inclusief songs van Bonnie Tyler, Rick Astley, KISS, Hot Chocolate, Mötley Crüe en vele andere. Perfecte sfeer gegarandeerd.

Related Posts

0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
0
Zou graag je gedachten willen weten, laat een reactie achter.x