Home Gaming Make headlines in F1® 2018 – Nu verkrijgbaar

Make headlines in F1® 2018 – Nu verkrijgbaar

by Mark van Truijen

Spelers kunnen vanaf vandaag wereldwijd aan de slag met F1® 2018: de officiële videogame van de 2018 FIA FORMULA ONE WORLD CHAMPIONSHIP™. De game is nu verkrijgbaar voor PlayStation®4 en de Xbox One-familie, waaronder Xbox One X en Windows PC (DVD en via Steam). Om de lancering van de game te vieren heeft Codemaster tevens een F1® 2018 tv-commercial uitgebracht, die nu hier te bekijken is.

F1® 2018 biedt de meest complete F1®-ervaring ooit. De game bevat alle officiële teams, auto’s, coureurs en circuits uit het 2018-seizoen. Daarnaast zijn er 20 iconische, klassieke auto’s uit de rijke historie van de sport inbegrepen. Circuit Paul Ricard maakt een spectaculair debuut in de franchise, terwijl de Hockenheimring, de historische thuishaven van FORMULA 1 EMIRATES GROSSER PREIS VON DEUTSCHLAND 2018, glorieus terugkeert.

“Wij hebben alles op alles gezet om F1® 2018 dichter bij de échte sport te brengen dan ooit tevoren. Er zijn aanzienlijke verbeteringen doorgevoerd op vele vlakken”, zegt Lee Mather, Game Director van F1® 2018. “De in-game suspensie en chassis verversen nu met 1000htz, wat betekent dat de simulatie in de game veel authentieker is dan ooit tevoren Zo is het verschil tussen moderne auto’s en klassiekers vele malen groter. Moderne auto’s maken gebruik van geavanceerde aerodynamica en downforce, terwijl de rijstijl in klassiekers afhankelijker is van de grote hoeveelheid grip van de banden.”

Lee vervolgt: “De visuele weergave van de sport is nog nooit zo realistisch geweest in een game, mede dankzij een nieuw belichtingssysteem, iconische hittedamp en levendige, atmosferische elementen. We hebben de carrièremodus uitgediept door het Research & Development-systeem van ieder team te verbeteren en ook spelen de splinternieuwe persinterviews een belangrijke rol in de wereld van F1®. Teams zijn op zoek coureurs met specifieke karaktereigenschappen en het is aan jou om te kiezen of je je gedraagt als een sportman of als een ‘showman’ als je onder druk staat. We kunnen niet wachten op het moment dat spelers met de game aan de slag gaan.”

De geprezen carrièremodus is uitgebreider en beter dan ooit, mede dankzij de toevoeging van persinterviews, die gevolgen hebben voor de rest van de loopbaan van de coureur. Ze hebben directe invloed op jouw positie en toekomst binnen het team en de sport. Daarnaast heeft ieder team, als gevolg van onderzoek en ontwikkeling, een unieke ‘tech tree’ met inherente sterktes en zwaktes. Aan de hand daarvan kun je bekijken op welke manieren je jouw auto kunt verbeteren. Deze verbeteringen kunnen aan het einde van het seizoen onder druk komen te staan als er mogelijke veranderingen worden doorgevoerd in het reglement. Ook dit is een primeur in de franchise.

F1® 2018 is nu wereldwijd beschikbaar voor het PlayStation®4 computer entertainment systeem en de Xbox One-familie, waaronder de Xbox One X en Windows PC (DVD en via Steam).

Related Posts

0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
0
Zou graag je gedachten willen weten, laat een reactie achter.x