Home Gaming Magic: The Gathering komt in SMITE voor Jaar 10

Magic: The Gathering komt in SMITE voor Jaar 10

by Jos Vis

SMITE heeft zojuist zijn drie maanden durende evenement gelanceerd met het ultieme kaartspel Magic: The Gathering. De Crossover-aankondiging eerder deze maand werd met fantastisch enthousiasme onthaald, aangezien een groot aantal SMITE-spelers ook al lange tijd fan zijn van de klassieke CCG.

Vijf iconische Magic: The Gathering-legendes zijn hoogwaardige SMITE-skins geworden. In een speciale in-game hub kan elke skin rechtstreeks worden gekocht voor 1200 edelstenen of in een kist voor 600 edelstenen. Het evenement bevat ook GRATIS beloningen voor alle spelers en een veelvoud aan cosmetica, zoals het Power Nine-laadframe.

Fiery Chandra Nalaar is Pele, de Polynesische godin van vulkanen, terwijl Atraxa de gevleugelde engel des doods Thanatos is. Karn wordt Atlas en draagt zijn enorme astrolabium als wapen, een artefact dat alleen hij kan beheersen. Terwijl Nu Wa, necromancer en Planeswalker Liliana Vess ondode poppen grootbrengt die naar haar zin zijn gebogen. Ten slotte kunnen SMITE-spelers ook de meest getalenteerde geestmagiër in het multiversum, Jace Beleren, worden als skin voor Yu Huang.

Bovendien zullen er met de volgende update nog vijf MTG-legendes naar dit vliegtuig reizen, voor een totaal van 10 speelbare skins van Magic: The Gathering in SMITE.

Ragnarok benadert. Smite’s iconische jungle -baas sinds Open Beta, de Fire Giant Surtr, is nu een speelbare krijger van het Noordse Pantheon. Na jaren te hebben gedood door goden om zijn macht te nastreven, loopt hij eindelijk vrij!

Surtr’s Kit is opwindend en krachtig: gooi de minions van Lane, roep vurige imps op en word een vlammende meteoor die uit de hemel valt. Het passieve Surtr zorgt ervoor dat zijn vlees in fragmenten barst die hij kan oppakken om zijn gezondheid terug te krijgen – tenzij zijn vijanden er eerst op stappen en het blussen. Surtr doordrenkt zijn mes in de vlammen van Muspell, zijn belangrijkste vernietigingsgereedschap. Met elke ziel die hij neemt-inclusief minions-neemt de kracht van de vlammen bijna eindeloos toe, waardoor Surtr een kracht is om rekening mee te houden.

Related Posts

0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
0
Zou graag je gedachten willen weten, laat een reactie achter.x
%d bloggers liken dit: