Home Gaming Magic: The Gathering: Arena Start Mythic Championship III 68-Player Toernooi met $750,000 aan geldprijzen

Magic: The Gathering: Arena Start Mythic Championship III 68-Player Toernooi met $750,000 aan geldprijzen

by Jos Vis

Wizards of the Coast, de visionaire maker achter Magic: The Gathering en Dungeons & Dragons, is verheugd Mythic Championship III vanavond te lanceren, het nieuwste in een reeks competitieve Magic: The Gathering-evenementen die het hele jaar door plaatsvinden. Daarnaast is het het eerste Mythic Championship-evenement in Magic: The Gathering Arena.

Dit weekend spelen 68 van de beste Magic: The Gathering-spelers ter wereld elkaar in Las Vegas om kans te maken op een hoofdprijs van $ 100.000.

https://www.youtube.com/watch?v=VsOnEXAP2mg

Alle wedstrijden in Magic: The Gathering Arena en worden gespeeld in een Best-of-Three standaard formaat. Dag 1 begint als een Gemodificeerde Zwitserse competitie, met kanttekeningen dat alle spelers die zes of meer spellen winnen automatisch naar dag 2 zullen gaan en spelers die vier wedstrijden verliezen, worden uit het toernooi verwijderd.

In dag 2 zullen de Top 12-spelers van dag 1 deelnemen aan Magic: Pro League divisiekampioenen in een 16-persoons double-eliminatietoernooi. De Top 4-spelers van dag 2 gaan naar dag 3, waar ze in een dubbele eliminatiebeugel spelen. De grote finale zal plaatsvinden tussen de winnaars van de bovenste en onderste beugel, waarbij de onderste speler twee wedstrijden moet winnen om het toernooi te winnen.

Bekijk hier Mythic Championship III live.

Dit evenement zal ook in lokale talen worden uitgezonden vanwege het co-streaming-initiatief van Wizard of the Coasts, waarmee Magic-experts van over de hele wereld commentaar kunnen leveren op de wedstrijden die worden gespeeld.

Ontdek hier meer over Mythic Championship III.

Related Posts

0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
0
Zou graag je gedachten willen weten, laat een reactie achter.x
%d