Home Gaming Battlefleet Gothic: Armada 2 krijgt de enorme Chaos Campaign Expansion en gratis update voor singleplayer op 24 juni

Battlefleet Gothic: Armada 2 krijgt de enorme Chaos Campaign Expansion en gratis update voor singleplayer op 24 juni

by Jos Vis

Battlefleet Gothic: Armada 2, de ultieme game-aanpassing van het ongelooflijke Space Battle-spel van Games Workshop, wordt groter, beter en spectaculairder met de nieuwe Chaos Campaign Expansion. Een week na de release deelt Games Workship graag een eerste blik in de verwrongen bestemming van Word Bearer Malos Vrykan met gloednieuwe screenshots.

Uitgave op 24 juni voor € 12,99, deze uitbreiding komt samen met een gratis update vol met updates voor de single-player aanbiedingen van de game en levert de meest gevraagde nieuwe functie van de game: een volledig speelbare Chaos Grand Campaign, zodat je de rol kunt spelen van de ergste nachtmerries van de Melkweg. Deel een en twee van onze driedelige Community Update Series geven een overzicht van het uitgangspunt en de mechanica van de nieuwe Campagne, en het laatste deel zal gaan door de functies die in de gratis update komen.

Releases met de Chaos-campagne zal de niet minder belangrijke campagne-update zijn. Deze update is gratis voor alle spelers en verrijkt elke campagne met aanvullende secundaire doelen op elke kaart, waardoor het spel aanzienlijk wordt gediversifieerd. Andere veelgevraagde functies zijn grotere vloten en de mogelijkheid om schepen tussen hen in te schakelen, spaaropties, factiespecifieke superkrachten voor vijandelijke AI en het uitschakelen van bepaalde functies voor een meer narratief gerichte ervaring.

De uitbreiding biedt ongelooflijke waarde aan tientallen uren nieuwe inhoud, een heel nieuw verhaal, nieuwe missies, nieuwe campagnemechanismen en nog veel meer. De Chaos Campaign Expansion is de grootste update tot nu toe voor Battlefleet Gothic: Armada 2, alleen mogelijk dankzij de toewijding en voortdurende feedback van de community.

De Battlefleet Gothic: Armada 2 Chaos Campagne-uitbreiding publiceert 24 juni via Steam en is te koop voor € 12,99. De Campagne-update wordt gelijktijdig uitgebracht en is gratis beschikbaar voor alle spelers.

Related Posts

0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
0
Zou graag je gedachten willen weten, laat een reactie achter.x
%d bloggers liken dit: