Home Gaming Mafia III Judge, Jury & Executioner Weapons Pack exclusief bij pre-order

Mafia III Judge, Jury & Executioner Weapons Pack exclusief bij pre-order

by Mark van Truijen

Vandaag maakt 2K bekend dat de Mafia III Judge, Jury & Executioner Weapons Pack exclusief verkrijgbaar is bij Bol.com en Smartoys bij de Mafia III pre-order vanaf vandaag.

Sal Marcano en de Italiaanse maffia hebben een grote fout gemaakt. In hun streven naar totale macht hebben ze Lincoln Clay onrecht aangedaan, de enige man die alles om zeep kan helpen. Nu heeft hij de jacht op ze geopend, en dat zal hij ze laten weten ook… Met drie kenmerkende vergulde wapens die slechts voor één doel gemaakt zijn: de Italiaanse maffia volledig wegvagen.

De exclusieve Mafia III Judge, Jury & Executioner Weapons Pack bevat;

“The Praecisione” .30 Rifle: De dag des oordeels is aangebroken. Met dit nauwkeurige afstandswapen kun je je vijanden angst inboezemen en gerechtigheid toedienen vanaf grote afstand.

“The Exterminatore” Shotgun: De jury is in beraad en de Italiaanse maffia is schuldig. Deze shotgun met hogere vuursnelheid en grotere munitiecapaciteit laat ze weten dat hun dagen geteld zijn.

“The Silentium” Pistol: Dit gedempte wapen met grotere munitiecapaciteit is ideaal voor scherprechters die gerechtigheid willen toedienen op korte afstand.

image005

Related Posts

0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
0
Zou graag je gedachten willen weten, laat een reactie achter.x