Home Gaming Mad Max is vanaf 3 september vekrijgbaar!

Mad Max is vanaf 3 september vekrijgbaar!

by Sven

Warner Bros. Interactive Entertainment kondigt aan dat Mad MaxTM, de open-world, third-person actie game vanaf 3 september beschikbaar is voor het PlayStation®4 computer entertainment systeem, Xbox One en PC. De game is ontwikkeld door Avalanche Studios en speelt zich af in een post-apocolyptische setting.

De Mad Max videogame introduceert een origineel verhaal dat zich afspeelt in het universum vanMad Max en biedt uitgebreide mogelijkheden om de auto aan te passen, die gevolgen hebben voor de manier waarop de auto bestuurd dient te worden. Daarnaast biedt de game angstaanjagende actie met voertuigen en een enorm arsenaal aan mobiele wapens in The Wasteland. Spelers kruipen in de huid van Max, de eenzame krijger die voor zijn leven moet vechten door zowel grondgevechten aan te gaan alsmede met zijn voertuig de strijd aan te gaan tegen bendes die strijden om heerschappij en overwinning in deze dynamische open wereld.

Mad Max is een iconisch karakter die recent in een nieuwe film weer aan de wereld geïntroduceerd is. Nu introduceren we een nieuwe manier aan fans en gamers om het avontuurlijke Wasteland universum waarin hij leeft te ervaren,” aldus Peter Wyse, Vice President, Group General Manager, Production and Development, Warner Bros. Interactive Entertainment. “Avalanche Studios heeft een uitgebreide, prachtige open-world omgeving gecreëerd die tot leven komt met een gloednieuw verhaal in Mad Max.”

“Avalanche Studios is groot fan van Mad Max en het creëren van een open-world game in zo’n brute setting is ons op het lijf geschreven,” aldus Christofer Sundberg, Avalanche Studios Co-founder and Chief Creative Officer. “We kunnen niet wachten om te zien hoe de spelers hun Max karakters en voertuigen customizen.”

 

Related Posts

0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
0
Zou graag je gedachten willen weten, laat een reactie achter.x
%d bloggers liken dit: