Home Gaming Mad Head Games en Wargaming brengen samen Co-Op met twee spelers naar Pagan Online

Mad Head Games en Wargaming brengen samen Co-Op met twee spelers naar Pagan Online

by Jos Vis

Wargaming en Mad Head Games hebben aangekondigd dat de co-op voor twee spelers nu beschikbaar is in hun hack-en-slash-actie RPG Pagan Online. De nieuwe modus daagt spelers uit om samen te werken en hun vaardigheden te testen tegen nog grotere hordes, bazen en uitdagingen. Momenteel is co-op-spel beschikbaar voor alle missies en moorden. Coöp is momenteel niet beschikbaar in de hoofdverhalencampagne, maar komt binnenkort. Bijkomende updates zijn onder andere: co-op met vier spelers, synergieën tussen helden, speciale coöp-systemen, speciale beloningen en dalingen, evenals verbeteringen en verbeteringen in de prestaties en het saldo.

820/5000″Coöp gaat een grote rol spelen in de komende uitbreidingen van Pagan Online”, zegt Uros Banjesevic, Chief Creative Officer van Mad Head Games. “We zijn erg blij dat we deze nieuwe functie kunnen toevoegen aan het spel en kunnen niet wachten tot spelers binnenkomen en Pagan Online gaan spelen met hun vrienden.”

Nieuwe content-uitbreidingen zullen de komende maanden hun weg vinden naar het spel, inclusief nieuwe zones, nieuwe vijanden en uitgebreide verhaallijnen. Lees hier meer over alle onderstaande functies van de game en bekijk de launch-trailer van Early Access hier samen met de nieuwste gameplay-trailer.

Pagan Online treedt in de voetsporen van klassieke top-down kerkercrawlers en herdefinieert het actie-RPG-genre met sessiegebaseerde PVE-actie, MOBA-achtige personages en uitdagende gevechten die gemakkelijk op te pikken zijn maar moeilijk te beheersen zijn.

Related Posts

0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
0
Zou graag je gedachten willen weten, s.v.p. laat een reactie achter.x
%d bloggers liken dit: