Home Gaming Maart-aflevering van Inside Xbox in het kort

Maart-aflevering van Inside Xbox in het kort

by Mark van Truijen

Dit zijn de aankondigingen van de maart-aflevering van Inside Xbox van gisteravond:

Minecraft binnenkort inbegrepen bij Xbox Game Pass

Vanaf 4 april kunnen Xbox Game Pass-leden zich aansluiten bij de Minecraft-community, die wereldwijd uit miljoenen spelers bestaat. Bouw alles wat je maar kunt bedenken en speel ermee zoals jij dat wilt. Met de gratis content-updates van Minecraft kun je altijd nieuwe omgevingen verkennen, gereedschappen maken en mobs ontmoeten. Afgelopen zomer verscheen de Aquatic-update, waarmee de oceanen in Minecraft werden gevuld met dolfijnen, schildpadden en nog veel meer. Dit voorjaar wordt de game nog verder uitgebreid met de Village & Pillage-update. Met Xbox Game Pass beschik je over meer dan 100 geweldige games, waaronder Minecraft. Dit is hét moment om je volgende favoriete game te ontdekken. Word dus vandaag nog lid van Xbox Game Pass. De eerste maand kost maar € 1.

Halo: The Master Chief Collection komt naar de pc en bevat nu ook Halo: Reach

In de aflevering van gisteravond had Brian Jarrard van 343 Industries geweldig nieuws. Hij kondigde aan dat Halo: The Master Chief Collection officieel voor de pc verschijnt. Deze versie is speciaal gemaakt voor pc-gamers, die nu de legendarische campagnes en iconische multiplayer-speltypen (in veel gevallen voor het eerst) kunnen spelen via de Microsoft Store en Steam. De verschillende titels van de Halo: The Master Chief Collection worden een voor een uitgebracht. Zo kunnen we feedback van de community verzamelen en de tijd nemen om de pc-versies verder te perfectioneren. Op de Halo Championship Series Invitational (van 15 tot 17 maart bij het SXSW-festival) zullen we meer informatie voor je hebben. Verder hebben we gisteren aangekondigd dat Halo: Reach naar de Halo: The Master Chief Collection voor Xbox One en pc komt. Voor het eerst kun je deze legendarische game in adembenemend 4K spelen met 60 fps. Ook hier hoor je binnenkort meer over.

Ben je klaar voor de E3 2019?

Bij Xbox zijn we hard bezig met de voorbereidingen op de E3 2019, waar we onze fans weer zullen verblijden met geweldige presentaties en evenementen. Bonnie Ross, de baas van 343i, heeft al aangekondigd dat we tijdens de show meer informatie krijgen over Halo Infinite. Ondertussen werkt ons communityteam aan het volgende Xbox FanFest, een van onze favoriete E3-evenementen. Daarnaast zullen we, in samenwerking met AEG en L.A. Live, Microsoft Square binnenkort omdopen tot Xbox Plaza, dat een belangrijke rol gaat spelen tijdens de E3 in juni. Hou Xbox Wire in de gaten voor het laatste nieuws.

De nieuwe Xbox draadloze controller: de Phantom White Special Edition

Controller-nieuws: De Xbox draadloze controller – Phantom White Special Edition is na dePhantom Black Special Edition de tweede controller in onze Phantom-serie. Het ontwerp is een perfecte combinatie van luxe en sciencefiction, maar ook in technisch opzicht is deze controller een beauty. Vanaf 2 april is de Phantom White Special Edition wereldwijd verkrijgbaar, maar je kunt ‘m nu al reserveren bij bepaalde retailers of in de online Microsoft Store.

Kies je eigen apocalyps met State of Decay 2

We hebben meer onthuld over Dread Zones en Nightmare Zones, de twee gloednieuwe en pittige spelniveaus in de gratis update ‘Choose Your Own Apocalypse’ voor State of Decay 2. Deze indrukwekkende update is vanaf 26 maart beschikbaar voor Xbox Game Pass-leden en andere spelers.

Een blik op de toekomst met Project xCloud

We hebben de kijkers gisteren ook laten kennismaken met Project xCloud, een nieuwe vorm van gamestreaming-technologie waarmee we console-gamers meer keuzevrijheid geven. Project xCloud wordt niet ontwikkeld ter vervanging van de gameconsole, maar juist om gamers de veelzijdigheid te kunnen bieden die ze al kennen van streamingdiensten voor muziek en film. Eigenlijk zorgen we gewoon voor nog meer manieren om Xbox-games te spelen. De komende maanden krijg je meer informatie over deze technologie. Dan hoor je ook hoe en wanneer je kunt meedoen aan de praktijktests later dit jaar. Zoals altijd stellen we je hulp erg op prijs!

Gamen als nooit tevoren met Spatial Audio en de Wireless Display-app

Zoals je misschien al weet, ondersteunt Xbox One Spatial Audio-technologie, die speciaal is gemixt voor Dolby Atmos. Het team werkt nu aan Spatial Audio voor de gehele Xbox One-ervaring, ook als de content er niet speciaal voor is gemixt. Dan hebben we het dus over álle games, films, tv-series en muziek: het geluid wordt over de hele linie beter. Eenvoudig gezegd komt het erop neer dat alles op Xbox One binnenkort klinkt alsof het is gemixt voor Spatial Audio. Verder is het team bezig met de uitrol van de Wireless Display-app, die nu verkrijgbaar is in de Microsoft Store. Met deze app kun je het beeld van je desktop, laptop of zelfs je tablet projecteren naar het grootste en beste scherm in je huis.

DayZ niet langer in Xbox-gamepreview

Bohemia Interactive’s DayZ was een grote hit in Xbox Game Preview en zal op 27 maart het programma verlaten. DayZ is een geweldige RPG-shooter en we verheugen ons op de officiële release van deze ongekend spannende Xbox One-game.

Related Posts

0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
0
Zou graag je gedachten willen weten, s.v.p. laat een reactie achter.x
%d bloggers liken dit: