Home Gaming Maak kennis met het team achter the Quiet Man

Maak kennis met het team achter the Quiet Man

by Mark van Truijen

 In een nieuwe video onthult Square Enix Ltd., meer van de komende, filmachtige actie-ervaring THE QUIET MAN™. Spelers kunnen kennismaken met het all-star-team van ontwikkelaars en adviseurs achter deze titel.

De nieuwe video, getiteld “Who is The Quiet Man?”, biedt inzicht in de kernconcepten van de game en het ontwikkelproces, waarbij diverse leden van het internationale ontwikkelteam aan het woord komen. De diepgaande blik achter de ontwikkeling van de game vertelt over het allereerste begin van de game, de verschillende thema’s die spelers in de game verkennen, het unieke geluidsregieproces voor een ‘geluidloze’ game-ervaring, de productie van de full-motion-video-scènes die de wereld van THE QUIET MAN tot leven wekken en veel meer.

Tot de ontwikkelaars en adviseurs behoren:

 • Kensei Fujnaga, THE QUIET MAN-producer
 • Tatsuro Koike, actieregisseur (Yakuza-serie)
 • Joe Kelly, scenarioschrijver (Man of Action Entertainment – BEN 10, MEGA MAN: FULLY CHARGED, GENERATOR REX en het team en de personages van BIG HERO 6)
 • Shaun Nivens, hoofdprogrammeur (Human Head Studios)
 • Ashley Welch, artdirector (Human Head Studios)
 • Shu Hamada, live-action-director
 • Randy Redetzke, hoofd-environment-artist (Human Head Studios)
 • Karen Ruiz, senior-artist (Human Head Studios)
 • Chris Miscik, senior-artist (Human Head Studios)
 • Nick Taylor, animatieregisseur (Human Head Studios)
 • Kenichi Mikoshiba, geluidsregisseur
 • Danny Gong, gebarentaalconsultant

Naast de ontwikkelaars en adviseurs die betrokken zijn bij de productie van de QUIET MAN, vertelt ook de internationaal gerenommeerde schrijver, producer en performer Imogen Heap over haar bijdrage aan deze titel en haar inspiratie voor het creëren van ‘The Quiet’, het gloednieuwe muzikale thema dat in THE QUIET MAN debuteert.

 

Tijdens de meest recente Producer’s Letter op de Twitter– en Instagram-kanalen van THE QUIET MAN werd ook aangekondigd dat een week na de lancering een patch verschijnt met de titel THE QUIET MAN – ANSWERED. Deze patch levert de definitieve antwoorden op de unieke mysteriën van THE QUIET MAN tijdens een tweede keer doorspelen – dit keer met geluid.

Wie THE QUIET MAN tussen 1 en 15 november aanschaft in de PlayStation®Store ontvangt de game, een dynamisch thema voor het PlayStation®4-systeem en een set van acht PlayStation™ Network-avatars. Wie in dezelfde periode de game aanschaft op STEAM® ontvangt naast de game een set van zeven wallpapers voor bureaublad en mobiele telefoons. Daarnaast krijgen spelers in deze periode 10% korting op de game*, ongeacht het platform.

* Voor deze korting zijn bepaalde voorwaarden van toepassing. Deze korting vereist een actief abonnement op PlayStation®Plus in PAL-gebieden voor het PlayStation®4-systeem.

THE QUIET MAN is vanaf 1 november digitaal verkrijgbaar voor het PlayStation®4-systeem en STEAM® voor de prijs van € 14,99.

Related Posts

0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
0
Zou graag je gedachten willen weten, laat een reactie achter.x