Home GadgetsAI Maak kennis met de nieuwe dimensie van AI op jouw Galaxy: One UI 6.1-update

Maak kennis met de nieuwe dimensie van AI op jouw Galaxy: One UI 6.1-update

by Sven

Goed nieuws voor alle Samsung Galaxy-gebruikers! Binnenkort zal je smartphone nog slimmer worden dankzij de nieuwste One UI 6.1-update. Deze update brengt de revolutionaire Galaxy AI technologie naar een breder scala aan Galaxy-apparaten, waardoor de wereld van mobiele AI binnen handbereik komt. Vanaf het tweede kwartaal van 2024 kunnen gebruikers van de Galaxy S23-serie, S23 FE, Z Fold5, Z Flip5 en Tab S9-serie deze update verwachten.

TM Roh, de grote baas van Samsung’s mobiele ervaring, is enthousiast: “Met Galaxy AI openen we de deur naar een nieuw tijdperk van mobiele AI, toegankelijk voor iedereen. En dat is nog maar het begin; in 2024 willen we meer dan 100 miljoen gebruikers van de Galaxy-ervaring laten genieten.”

Wat brengt deze update precies?

Grenzeloos Communiceren

Dankzij Galaxy AI wordt communiceren over de hele wereld eenvoudiger dan ooit. Met tools als Chat Assist en Interpreter kun je moeiteloos in contact komen met mensen overal ter wereld, ongeacht de taalbarrières.

Productiviteit op Zijn Best

Deze update tilt je productiviteit naar een hoger niveau. Zoek gemakkelijk informatie op met Circle to Search, een handige functie waarmee je snel kunt zoeken zonder je app te verlaten. En met Browsing Assist krijg je supersnel uitgebreide samenvattingen van het laatste nieuws. Heb je een vergadering gemist? Geen probleem! Transcript Assist schrijft alles voor je uit en biedt zelfs samenvattingen en vertalingen.

Creativiteit Zonder Grenzen

Voor de creatievelingen onder ons is deze update een droom die uitkomt. Met Generative Edit kun je foto’s naar hartenlust aanpassen: objecten verplaatsen, vergroten, of herpositioneren. En met Instant Slowmo leg je elk actiemoment vast in haarscherpe slow-motion.

En het wordt nog leuker: personaliseer je Galaxy-apparaat met unieke, door AI gegenereerde achtergronden.

Bereid je dus voor op een wereld van mogelijkheden met de One UI 6.1-update. Zijn jullie net zo enthousiast als wij? Wat gaan jullie als eerste uitproberen?

Related Posts

0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
0
Zou graag je gedachten willen weten, laat een reactie achter.x