Home Gaming MAAK KENNIS MET DE MEEDOGENLOZE PAGAN MIN IN DE FAR CRY 4 PAGAN MIN-TRAILER

MAAK KENNIS MET DE MEEDOGENLOZE PAGAN MIN IN DE FAR CRY 4 PAGAN MIN-TRAILER

by Mark van Truijen

Pagan Min, de koelbloedige en charmante bad guy uit Far Cry 4, is terug in een nieuwe trailer.

Sadistische dictator. Psychopaat. Best gekleede man in Kyrat. Dit zijn maar een paar van Pagan Min’s eigenschappen als zelfbenoemde koning van Kyrat. Neem een kijkje in het brein van de meest ingewikkelde personage waar jij in november 2014 mee kennismaakt. Far Cry 4 is vanaf 18 novomber 2014 verkrijgbaar voor PlayStation 4, PlayStation 3, Xbox One, Xbox 360 en Windows PC.

Pagan Min is geboren in Hong Kong, als zoon van een drugsbaron in de Golden Triangle. Zijn vader was geen grote speler in de criminele onderwereld en Pagan was van jongs af aan al flamboyant en ambitieus. Hierdoor ontstond al gauw een kloof tussen vader en zoon. Pagan werkte voor zijn vader, haatte hem en was gefrustreerd in die positie. Hij zag zijn vader als een fossiel, niet meer bij de tijd. Niemand weet hoe zijn vader stierf, maar het was geen natuurlijke dood. Nadat Pagan’s vader te overlijden kwam, erfde hij al zijn bezittingen. Hij liet zijn identiteit achter en ging vanaf dat moment door het leven als ‘Pagan’, vernoemd naar een oude Birmese koning die zijn familie vermoordde om de macht over te nemen. Hij veranderde ook zijn accent om unieker over te komen. Het duurde niet lang voordat hij meer en meer voor zichzelf begon te nemen, om uiteindelijk een behoorlijk kapitaal en zelfs een klein leger te bezitten. In dit proces keert hij zijn voormalige bondgenoten in de heroïnemarkt de rug toe. Hij hoorde er niet in thuis en was hier zich dondersgoed bewust van. Pagan kon ook niet iedereen zelf vermoorden, dus was het een kwestie van tijd voordat de oude garde zich tegen hem keerde.

Toen viel zijn oog op Kyrat, een kleine mislukte staat met meerdere partijen in oorlog met een monarchie die op instorten stond. Hij vormde bondgenoten met de Royalisten en maakte vriendjes met een verre erfgenaam van de troon die hij gebruikte om in rang te stijgen en alle tegenstrijdige partijen in het land te doen verdwijnen. Na een paar bloederige maanden bestormden Pagan en de verenigde Royalisten het paleis en namen het in. Maar Pagan verraadde de Royalisten door de erfgenaam te vermoorden en de troon voor zichzelf op te eisen. Vervolgens begon hij met een ‘schoonmaak’ door iedereen die niet ermee akkoord was te vermoorden en de oppositie om het leven te brengen. Het verraad leidde tot het ontstaan van de Golden Path, een kleine verzetsgroep die er alles aan doet om Pagan’s regime omver te werpen.

Om de onthulling van deze trailer te vieren, kondigt Ubisoft aan dat er Far Cry® 4-bundels voor zowel PlayStation® 3 als PlayStation® 4 verkrijgbaar zijn bij release in Europa.

Voor de fans komt UBICollectibles met een nieuw verzamelitem genaamd “Pagan Min: Koning van Kyrat”. Deze figurine toont de zelfbenoemde heerser Pagan Min, die vol vertrouwen tegen een oude stenen muur leunt met een tijger in graffiti opgespoten. Met zijn geweer in de hand is hij klaar om zijn heerschappij over de onderdrukte bevolking van Kyrat te demonstreren. Achteraan de figurine ontdekken spelers een nieuw en mysterieus personage van de Golden Path: Bhadra. Zij is afgebeeld als een avontuurlijke, jonge vrouw en schijnt de nieuwe Tarun Matara te zijn, de levensechte reïncarnatie van de Bruid van Banashur uit de mythologie van Kyrat.

 

image004 image008

Related Posts

0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
0
Zou graag je gedachten willen weten, laat een reactie achter.x