Home Gaming Maak je klaar om op avontuur te gaan met Lost Skies – Bossa Games’ nieuwe epische online survival co-op titel

Maak je klaar om op avontuur te gaan met Lost Skies – Bossa Games’ nieuwe epische online survival co-op titel

by Jos Vis

Bossa Games, de onafhankelijke Britse studio die bekend staat om hitgames als Surgeon Simulator en I Am Bread, heeft vandaag Lost Skies onthuld, een nieuw coöp-avontuur in een open wereld. Een pc-release volgt op een periode van open ontwikkeling, waar de community zal helpen om de game vorm te geven, met informatie over andere platforms die nog moet komen.

In Lost Skies werken spelers samen om een uitgestrekte wereld van drijvende eilanden te verkennen. De lucht zit vol met mogelijkheden om op maat gemaakte luchtschepen te bouwen, woeste stormen te trotseren, tegen monsters te vechten en de mysteries van oude beschavingen, vergeten technologieën en het verhaal van de verbrijzelde wereld op te lossen.

Lost Skies bouwt voort op de ideeën en gameplay van de vorige Bossa-game Worlds Adrift, maar is een geheel nieuwe game gebaseerd op coöperatieve overlevingsverkenning. Spelers kunnen alleen spelen of met maximaal vijf metgezellen en kunnen opnieuw vastgrijpen, glijden, klimmen en zeilen over een enorme open wereld van handgemaakte eilanden in de lucht.

Lost Skies is momenteel bevestigd voor release op pc, met informatie over andere platforms. Tijdens de ontwikkeling kan de community de game ervaren en helpen vorm te geven wanneer Bossa Games later dit jaar zijn innovatieve open ontwikkelingsproces lanceert.

Tijdens de open ontwikkeling kan de community van Bossa toegang krijgen tot verticale stukjes gameplay en specifieke elementen en mechanismen, deze testen en mogelijk de loop van de ontwikkeling van de game veranderen.

“We zijn verheugd om dit eerste beeld van de wereld van Lost Skies te laten zien”, zegt Henrique Olifiers, mede-oprichter en Gamer-in-Chief van Bossa Games. “Je kunt in de trailer zien wat voor hoogvliegende, opwindende wereld we aan het bouwen zijn voor spelers om te verkennen, en de samenwerking die hen zal helpen te overleven.”

“Door onze open ontwikkelingsmethode te gebruiken, zullen we in elke ontwikkelingsfase delen met onze gemeenschap. Net zoals spelers samenwerken om de verwoeste wereld van drijvende eilanden te verkennen, zullen wij met hen samenwerken, hun feedback gebruiken om ons creatieve proces te informeren en hun ontwerpen opnemen in de game zelf.”

“Bossa Studios creëert een buitengewone wereld in Lost Skies die rijp is voor verkenning en ongelooflijke avonturen samen met vrienden”, zegt Becky Sayers, hoofd contentstrategie bij Humble Games. “Lost Skies toont niet alleen Bossa’s nieuwe richting als studio, maar het breidt het concept uit van wat een indiegame kan bereiken, en legt de lat hoger voor de volgende generatie titels die door Humble Games worden gepubliceerd.”

Related Posts

0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
0
Zou graag je gedachten willen weten, laat een reactie achter.x
%d bloggers liken dit: