Home Gaming Lost Horizon 2 nu verkrijgbaar op Steam en als Steelbook

Lost Horizon 2 nu verkrijgbaar op Steam en als Steelbook

by Mark van Truijen

Deep Silver en Animation Arts, makers van de klassieke Secret Files adventure games en Lost Horizon, kondigen vandaag aan dat Lost Horizon 2 nu verkrijgbaar is op Steam en als Steelbook in de winkel.

Lost Horizon 2 speelt zich af in de jaren ’40 en ’50 en vervolgt het verhaal van Fenton Paddock, de held uit het eerste deel. Dit keer staat hem het grootste gevecht van zijn leven te wachten. Terwijl de spanningen tussen de grootmachten de wereld dreigen te verscheuren, moet de Britse soldaat zijn familie redden die door een machtige vijand gevangen is genomen. Zijn avontuur brengt Fenton diep achter het Ijzeren Gordijn en uiteindelijk naar mysterieus, onbekend gebied. Daar komt hij oog in oog te staan met de duistere krachten uit zijn verleden en moet hij leren wat het is om verantwoordelijkheid te nemen.

Met gebruik van de Unity 5.0 3D Engine hebben de ontwikkelaars een levendige, rijke 3D wereld vol detail gecreëerd, terwijl de omgevingen tegelijkertijd hun handgemaakte charme, die fans van het genre zo liefhebben, hebben behouden.

Voor meer informatie, bezoek:
http://losthorizon2.deepsilver.com
https://www.facebook.com/losthorizongame

 

Related Posts

0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
0
Zou graag je gedachten willen weten, laat een reactie achter.x