Home Gaming Lords of the Fallen komt met een Halloween evenement

Lords of the Fallen komt met een Halloween evenement

by Sven

HEXWORKS trapt het griezelseizoen af met een gratis, tijdsbeperkt Halloween-evenement voor Lords of the Fallen. Vanaf vandaag om 23:00 uur tot 2 november is de wereld van Mournstead versierd met seizoensgebonden halloween thema’s. Spelers kunnen ook een nieuwe questline volgen om de Pumpskin Mask te bemachtigen, een angstaanjagende helm geïnspireerd op de iconische jack-o’-lantern.

Het evenement valt samen met de release van een aanzienlijke update genaamd “The Pumpkin Patch,” die nieuwe gameplaymechanismen introduceert op basis van voortdurende feedback van de gemeenschap.

De Pumpkin Patch-update bevat:

  1. Herziene New Game Plus (NG+) – Een nieuw getrapt NG+ -systeem introduceert Vestiges in de gamemodus; elk hoger niveau van NG+ verwijdert meer Vestiges uit het spel, wat de moeilijkheidsgraad voor spelers verhoogt.
  2. Volledige crossplay – Spelers kunnen nu volledig gebruikmaken van crossplay-functionaliteit tussen alle pc- en consoleplatforms. Dit volgt op de introductie van crossplay tussen Xbox Series X|S- en PlayStation®5-spelers eerder deze week.
  3. Verminderde vijanddichtheid – Er is een vermindering van de vijanddichtheid in gebieden die als het meest uitdagend voor spelers werden beschouwd.
  4. Prestatie en stabiliteit – Verdere prestatie- en stabiliteitsverbeteringen op alle platforms.

HEXWORKS nodigt spelers ook uit om in-game foto’s gemaakt met Lords of the Fallen’s unieke 3D Photo Mode in te dienen om overwogen te worden voor weergave op een van de meest prominente en bekende openbare ruimtes ter wereld: Times Square, New York City. De screenshot, die de ervaring van de speler met Lords of the Fallen moet vastleggen – of dat nu een episch avontuur, een grimmige kruistocht, of een zenuwslopende expeditie is door het nachtmerrieachtige rijk van de doden – zal te zien zijn op het NASDAQ®-gebouw gedurende twee weken vanaf 26 november.

Related Posts

0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
0
Zou graag je gedachten willen weten, laat een reactie achter.x
%d bloggers liken dit: