Home Gaming Lord of Manga komt naar de 3DS

Lord of Manga komt naar de 3DS

by Sven

Vandaag heeft Marvelous Europe aangekondigd dat Lord of Manga: Maiden Heaven beschikbaar zal zijn als download voor de 3DSTM op 4 juni. De game kan gekocht worden voor 29.99.

Lord of Magna is een strategische RPG die ontwikkeld wordt door de producers van de Rune Factory series. De main character is Luchs, hij is een onsuccesvolle herbergier die gedwongen wordt om kristallen uit te graven. Als hij op een dag aan het graven is komt hij een mysterieus persoon tegen die in een kristal gevangen zit. Deze fee leidt Luchs naar een avontuur waar hij tegen monsters zal moeten vechten en het geheim moeten ontrafelen over de andere zes feeën. Daarnaast moet je natuurlijk ook de herberg onderhouden! Het blijft zijn baan!

Lord of Magna: Maiden Heaven zal een turn based battle system kennen. Daarnaast komt daarbij dat je maar in een bepaalde cirkel kan bewegen, dus als je een aanval doet, zal de tegenstander in de cirkel moeten zijn om schade op te lopen.

De game brengt nog veel meer met zich mee, onder andere:

Zeven verhalen over de zeven feeën. Elke fee heeft zijn eigen verhaal en daarnaast zal je een relatie met ze moeten ontwikkelen om extra dingen in de game vrij te spelen die je zullen helpen in een gevecht.

Een strategisch vechtsysteem, zorg er dus voor dat elke beurt telt! Probeer met 1 aanval zoveel mogelijk vijanden neer te slaan.

Zorg ervoor dat je skills blijven ontwikkelen door middel van crafting. Door middel van Free Battles and als jij je registreert voor StreetpassTM, kan je zeldzame crafting items krijgen om nieuwe skills te ontwikkelen.

Daarnaast kan je natuurlijk de moeilijkheidsgraad veranderen en is er een versnellingsknop als je de combat te langzaam vind!

Lord of Manga: Maiden Heaven komt uit op 4 juni als download, voor 29,99!

Related Posts

0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
0
Zou graag je gedachten willen weten, laat een reactie achter.x