Home Gaming Line-up, racetijden en details van grote finale eSports WRC Powered by Hyundai onthuld

Line-up, racetijden en details van grote finale eSports WRC Powered by Hyundai onthuld

by Mark van Truijen

Bigben en Hyundai Motor Company maken met veel plezier de details bekend van de grote finale van het eSports WRC powered by Hyundai. Dit vindt plaats op 7 december bij Hyundai Motorsport in Alzenau (Duitsland).

Na 13 kwalificatierondes, hebben acht spelers uit zeven landen een plaats veroverd in de finale van 2017:

Rang

Naam Land

Totaal

1

TX3_NEXL Frankrijk

284

2

JONNO. VK

195

3

SPEEDBOOSTER27 Duitsland

170

4

SUBEE Hongarije

138

5

HESTO Duitsland

134

6

GREEKMAN Griekenland

130

7

KOMATSU[UPRO] Bulgarije

128

8

MONKEYMAN_707 Nieuw-Zeeland

117

Na een perfect seizoen, met 8 uit 13 overwinningen, werd de Franse coureur TX3_NEXL de ‘meest waardevolle speler’ van het seizoen. Met een totaal van 284 punten lijkt hij ook een favoriet voor de eindzege. In de finale van 2016 behaalde Nexl de vierde plaats.

In de finale van dit jaar, moeten spelers op zeven stages hun beste tijden neerzetten. De drie snelste coureurs kwalificeren zich voor de grote finale, waarbij in drie stages wordt geraced. Voor de kwalificatieperiode worden spelers verdeeld in twee groepen van vier die tegelijkertijd racen. Tijdens de grote finale zullen de drie beste spelers na elkaar starten. Negen van de tien stages worden op de dag van het evenement door spelers gekozen, uit een selectie van 20 stages.

De tiende stage is gekozen door een stemming in de WRC-community en wordt… de Finse Super Special-stage van Harju.

Aan het eind van de finale, ontvangen de drie beste spelers hun prijzen. De winnaar gaat naar huis achter het stuur van een Hyundai i20, ter waarde van €20.000,-

– 1e prijs: een Hyundai i20
– 2e prijs: een officiële Playseat® WRC-stoel en een sensationele Thrustmaster-setup inclusief een TS-PC RACER (basis) + Rally Wheel Add-On Sparco® R383 Mod + T3PA-PRO ADD-ON.
– 3e prijs: een officiële Playseat® WRC-stoel en een Thrustmaster T300RS.
– 8 finalisten: een exemplaar van WRC 7 en een Nacon Revolution Pro Controller 2.

Dit jaar is Nexl verkozen tot MVP (meest waardevolle speler), op basis van al zijn prestaties tijdens de elf maanden van de intense competitie. Hij wordt daarvoor door Playseat®, Thrustmaster en IIYAMA beloond met een officiële Playseat® WRC-stoel, eenIIYAMA GE2730HSU-B1 G-MASTER gamingscherm en een Thrustmaster setup inclusief een TS-PC RACER (basis) + Rally Wheel Add-On Sparco® R383 Mod + T3PA-PRO ADD-ON. Gefeliciteerd Nexl!

Spelers kunnen racen onder optimale omstandigheden, dankzij de vier simulators die zijn geleverd door Playseat (Sensation Pro) en Thrustmaster (TS-PC RACER (base) + Rally Wheel Add-On Sparco® R383 Mod + T3PA-PRO ADD-ON + TH8A en bijbehorende versnellingspook).

Fans en spelers van over de hele wereld kunnen de finale live volgen dankzij de stream op de Facebook-pagina van de game (www.facebook.com/wrcofficialgame/ ). Hieronder de racetijden:

– 7 december 16:00  – 16:30 uur (CET): live-stream van de 7e kwalificatieronde.
– 7 december 19:00 – 20:30 uur (CET): live-stream van de grote finale (3 spelers/ 3 stages)

Naast de competitie kunnen de finalisten en hun gasten deelnemen aan diverse activiteiten voor een onvergetelijke ervaring. Wie volgtaTTaX Johnson op als wereldkampioen en wint een Hyundai i20 ter waarde van  €20,000? Ontdek het op 7 december!

Related Posts

0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
0
Zou graag je gedachten willen weten, laat een reactie achter.x