That's Gaming
Populairste
Categorieën
SOCIAL:
Filed under: Gaming, PC, PS3, PS4, Xbox 360, Xbox One

LIGHTNING RETURNS: FINAL FANTASY XIII – HET LAATSTE AVONTUUR IN DE FINAL FANTASY XIII-TRILOGIE KOMT NAAR DE PC

Square Enix Ltd. heeft vandaag aangekondigd dat LIGHTNING RETURNS™: FINALFANTASY® XIII, de epische ontknoping van de fascinerende en veelgeprezen FINAL FANTASY XIII-trilogie, op 10 december naar de pc zal komen.

In LIGHTNING RETURNS: FINAL FANTASY XIII voor de pc beginnen spelers aan hun laatste avontuur in de FINAL FANTASY XIII-serie, waarin ze de iconische heldin Lightning direct kunnen besturen. In een continu veranderende, uitgestrekte omgeving moeten spelers op reis om een ten dode opgeschreven wereld te redden van totale verwoesting: over dertien dagen zal er namelijk niets meer van over zijn. Gezegend met een ongelooflijke kracht en een arsenaal aan wapens, heeft Lightning alles wat ze nodig heeft voor de komende strijd. Alles behalve tijd.

De pc-release bevat tevens alle DLC-content uit de originele console-versie*, inclusief Japanse stemmen en diverse kostuums, schilden en wapens.

LIGHTNING RETURNS: FINAL FANTASY XIII heeft de volgende eigenschappen:

 

  • Lightning onder jouw controle – Upgrade het uiterlijk, de vaardigheden en de acties van het speelbare personage Lightning via een groot assortiment wapen- en outfitcombinaties, die allemaal worden weergegeven in het veld, gevechtsscènes en tussenfilms.
  • Actiegericht vechtsysteem – Leer alles over het snelle, actiegerichte vechtsysteem om Lightning te besturen zoals nooit tevoren: blokkeer, ontwijk en zet de tegenaanval in met strategie en precisie
  • Verken interessante gebieden – Met vier enorm verschillende en ongelooflijke omgevingen zit de wereld van Nova Chrysalia boordevol keuze en diversiteit, zodat elke speler een unieke spelervaring krijgt
  • Terugkerende personages – De castleden van de FINAL FANTASY XIII-serie (Serah, Hope, Snow, Noel, Sazh, Vanille, Fang, Caius en Yeul) keren terug voor het laatste hoofdstuk in de Lightning-saga

LIGHTNING RETURNS: FINAL FANTASY XIII komt op 10 december 2015 naar de pc voor een prijs van €15,99. Na de release krijgen gamers die het spel via Steam aanschaffen een week lang 10% korting. FINAL FANTASY XIII en FINAL FANTASY XIII-2 zijn nu allebei verkrijgbaar op STEAM. Voor meer informatie bezoek je: http://www.ff13pctrilogy.com/en/.

*Alle DLC inbegrepen, met uitzondering van “FFVII Aerith-kostuum