That's Gaming
Populairste
Categorieën
SOCIAL:
Filed under: Gaming, PC, PS4, Trailer, Xbox One

Batman: Arkham Knight November DLC Content vandaag beschikbaar

Warner Bros. Interactive Entertainment en DC Entertainment kondigen de volgende serie add-ons aan voor Batman™: Arkham Knight. De nieuwste update bevat de gratis 2016 Batman v Superman Batmobile Pack. Deze pack is vanaf vandaag beschikbaar voor fans in bezit van de Batman: Arkham Knight Season Pass voor het PlayStation®4 computer entertainment systeem, Xbox One, of PC, en verbinding hebben met het Internet. De content is vanaf vandaag ook los te koop voor het PlayStation®Netwerk, Xbox LIVE online entertainment netwerk van Microsoft en STEAM.

Season Pass bezitters ontvangen als eerste toegang tot het 2016 Batman v. Superman Batmobile Pack, met daarin de Batsuit en Batmobile van de langverwachte Warner Bros. Pictures film “Batman v Superman: Dawn of Justice.” Eigenaren van de game die geen Season Pass hebben, kunnen de pack met ingang van 1 december downloaden.

Vanaf vandaag zijn ook twee nieuwe Arkham Episodes beschikbaar, waarmee spelers Gotham City’s twee meest bekende personages kunnen beheersen, Catwoman en Robin. Catwoman’s Revenge vindt plaats na de gebeurtenissen van Batman: Arkham Knight en laat spelers heimelijk wraak nemen op de Riddler. Flip of a Coin geeft spelers de controle over Robin als hij Two-Face’s lucratieve witwaspraktijken wil neerhalen. Beide Arkham Episodes bevatten twee AR challenge maps.

Extra downloadable content vandaag beschikbaar:
•    Crime Fighter Challenge Pack #4: Met deze Crime Fighter Challenge Pack ontvangen spelers verschillende challenge en onzichtbare predator maps met Batman, Nightwing, Robin, Catwoman en Azrael. Deze uitgebreide challenge pack zorgt voor gerichte training in Freeflow Combat en Invisible Predator stealth invallen.
•    Arkham Episodes AR Challenges: Een collectie van zes nieuwe AR challenges, waaronder Freeflow Combat en Invisible Predator die plaatsvinden in omgevingen van de Arkham Episodes GCPD Lockdown, Catwoman’s Revenge en Flip of a Coin.
•    WayneTech Track Pack: Test je skills achter het stuur met deze twee spannende WayneTech gethematiseerde racetracks.
•    Robin en Batmobile Skins Packs: Met deze Robin en Batmobile skins pack kun je
•    de Original Tim Drake Robin kostuum aantrekken en door Gotham City racen met de Robin Themed Batmobile Skin.
•    Riddler Themed Batmobile Skin: Laat je vijanden voor een raadsel staan met deze Riddler gethematiseerde Batmobile skin.
•    Free Update: Karakter Selectie in AR Invisible Predator Challenges.

Batman: Arkham Knight is gebaseerd op de DC Comics Batman kernlicentie en is nu beschikbaar voor PlayStation®4 computer entertainment systeem, Xbox One, het alles in één games en entertainment systeem van Microsoft en PC.

Batman: Arkham Knight brengt de bekroonde Batman: Arkham trilogie van Rocksteady Studios naar een episch slot. Batman: Arkham Knight, exclusief ontwikkeld voor New-Gen platforms, introduceert Rocksteady een uniek design van de Batmobiel. De toevoeging van dit legendarische voertuig, tezamen met de veelgeprezen gameplay van de Batman Arkham serie, biedt gamers de ultieme en complete Batman ervaring, wanneer ze door de straten van heel Gotham City scheuren en boven de skyline van de stad zweven. In dit explosieve finalestuk staat Batman oog in oog met de ultieme bedreiging voor de stad die hij heeft gezworen te beschermen, als Scarecrow terugkeert en de superschurken van Gotham bij elkaar roept om Batman voor altijd te verslaan.

We zijn los, Check ons!!
CURRENTLY OFFLINE