That's Gaming
Populairste
Categorieën
SOCIAL:
Filed under: Gaming, iOS

Life is Strange episodes 4 en 5 vanaf vandaag verkrijgbaar op iPhone en iPad

SQUARE ENIX® maakt vandaag bekend dat episodes 4 en 5 van DONTNOD Entertainments hooggeprezen en award-winnende, verhalende adventure-game LIFE IS STRANGE™ nu verkrijgbaar zijn voor iOS. Beleef het spannende einde van het meeslepende, episodische verhaal van LIFE IS STRANGE™ vandaag nog op iOS.

Iedereen kan nu heel makkelijk een van de meest geprezen verhalende adventure-games ooit ontdekken, want Episode 1 van LIFE IS STRANGE™ is nu gratis te spelen op iOS. Alle vijf episodes van LIFE IS STRANGE™, die tijdens de International Mobile Game Awards 2017 de publieksprijs won, komen tijdens de zomer van 2018 naar Android.

De LIFE IS STRANGE™ in-game fotostand is door Blackwing Foundation voor iOS-spelers ontwikkeld op basis van de Unreal Engine 4. Deze fotostand is nu geüpdate en uitgebreid, zodat spelers het leven in Arcadia Bay nu als nooit eerder kunnen fotograferen!

De fotostand van LIFE IS STRANGE™ heeft onder andere de volgende vernieuwingen gekregen:

  • Makkelijk bladeren door skins en poses van Max.
  • Gloednieuwe “Selfie”-stand, perfect voor Blackwells inwoners.
  • 10+ filters voor dramatische effecten.
  • Bewerk elke foto door het aanpassen van helderheid, contrast, verzadiging, warmte, schaduwen en kleuren om elk moment perfect te vangen.

In episodes 4 en 5 van LIFE IS STRANGE™ komt het onderzoek van Max naar de verdwijning van Rachel Amber tot een zinderende conclusie, terwijl ze leert dat de tijd zich onmogelijk laat controleren. Terwijl Arcade Bay zich voorbereid op een grote storm bereiktLIFE IS STRANGE™ een aangrijpend en hartverscheurend einde.

Het volledige seizoen van LIFE IS STRANGE™, dat genomineerd is voor de Game Artist Award*, is nu als download beschikbaar op iOS. Episode 1 is momenteel free-to-play, alle andere episodes zijn apart verkrijgbaar, of als compleet seizoenspas-pakket voor € 9,99.

We zijn los, Check ons!!
CURRENTLY OFFLINE