Home GamingAndroid Life is Strange Before the Storm – wereldwijde releasetijden episode 3 aangekondigd

Life is Strange Before the Storm – wereldwijde releasetijden episode 3 aangekondigd

by Mark van Truijen

Met slechts een week te gaan voor de release van Life is Strange: Before the Storm Episode 3 – Hell is Empty, maken we met veel plezier bekend dat deze episode ‘gold’ is gegaan en voor het eerst tegelijk voor Xbox One, PlayStation 4 en pc verschijnt.

Dus in welk land je ook woont, de game verschijnt op precies hetzelfde moment.
Hieronder een overzicht van de releasetijden.

 BTS release cms.jpg

De tijdstippen zijn kort na middernacht op 20 december in de eerste tijdzones, en dat betekent dat het grootste deel van jullie de game eerder kunnen spelen dan verwacht!

De trailer voor deze episode is onlangs verschenen en werd door de fans warm ontvangen. In onze ‘Life is Strange: Before the Storm Episode 3 trailer’, zien we hoe Chloe worstelt om grip op de gebeurtenissen in haar leven te krijgen. Dit loopt uit op een dramatische conclusie en de consequenties van al je acties tot dan. Wanneer haar vriendschap met Rachel Amber een diepere emotionele laag krijgt, ontdekt Chloe een gevaarlijk geheim dat haar dwingt om de moed en kracht op te brengen voor enkele van de moeilijkste beslissingen in haar leven…

LIFE IS STRANGE: BEFORE THE STORM speelt in Arcadia Bay, drie jaar voor de gebeurtenissen in de eerste game uit de serie. Spelers nemen de rol aan van de rebelse, 16 jaar oude Chloe Price die een onwaarschijnlijke vriendschap sluit met Rachel Amber; een knappe en populaire meid die voor het succes in de wieg lijkt gelegd. Wanneer Rachels wereld op z’n kop wordt gezet door een familiegeheim, kunnen de twee vriendinnen elkaar de kracht geven hun demonen te overwinnen.

Related Posts

0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
0
Zou graag je gedachten willen weten, laat een reactie achter.x