Home Gaming Lies of P – een kijkje achter de schermen

Lies of P – een kijkje achter de schermen

by Pim, Sel

NEOWIZ, een toonaangevende game-ontwikkelaar en uitgever in Zuid-Korea, viert vandaag de verjaardag van Pinocchio met de release van twee gloednieuwe video’s die een kijkje achter de schermen bieden bij de ontwikkeling van Lies of P en een unieke karakteranalyse van de stemacteur. In de eerste video leiden Project Director Ji Won Choi en Art Director Chang Kyu Noh de kijkers door wat ze kunnen verwachten van het verhaal, de personages, de sfeer, de kunststijl en meer dat ze zullen ontdekken in het langverwachte Souls-achtige spel, terwijl de tweede video actrice Allegra Marland (Elden Ring, The Crown) een diepgaande analyse geeft van haar personage Sophia.

In de video achter de schermen geven Choi en Roh inzicht in de zorgvuldige ontwerpen van de cast en de gamewereld, hun inspiraties voor het maken van het spel, en meer in een vraag- en antwoordstijl. In het video-interview met Marland geeft ze een gedetailleerde blik op Sophia en hoe ze heeft geholpen om het mysterieuze personage tot leven te brengen. Sophia is uniek omdat ze tijdmanipulatievaardigheden heeft gekregen nadat ze de ware krachten van Ergo heeft ontwaakt, en Marland beschrijft enkele van haar favoriete zinnen en hoe ze het personage ziet in de context van het verhaal.

Geïnspireerd door het bekende verhaal van Pinocchio is Lies of P een actievol Souls-achtig spel dat zich afspeelt in de duistere, op Belle Époque geïnspireerde stad Krat. Ooit een prachtige stad, is Krat veranderd in een levende nachtmerrie waar dodelijke poppen vrij rondrennen en een plaag het land teistert. Speel als P, een pop die zich een weg moet vechten door de stad op zijn onverbiddelijke reis om Geppetto te vinden en eindelijk mens te worden. Lies of P presenteert een elegante wereld vol spanning, diepgaande gevechten en karakteraanpassingssystemen, en een meeslepend verhaal met interessante verhaalkeuzes waarbij hoe meer leugens verteld worden, hoe menselijker P wordt. Onthoud alleen: in een wereld vol leugens kan niemand vertrouwd worden…

Lies of P staat gepland voor release door NEOWIZ op PlayStation 4, PlayStation 5, Xbox One, Xbox Series X|S en PC via Steam in 2023.

Related Posts

0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
0
Zou graag je gedachten willen weten, laat een reactie achter.x
%d bloggers liken dit: