That's Gaming
Populairste
Categorieën
SOCIAL:
Gecategoriseerd onder Featured, Gaming, Highlighted, PC, PS4, Xbox One

LG OLED met NVIDIA G-Sync voor beste game-ervaring op groot scherm

LG Electronics (LG) bundelt de krachten met Nvidia en maakt de dromen van gamers waar met ondersteuning van Nvidia G-Sync op de 2019 OLED-modellen (model 65/55E9, model 77/65/55C9). LG’s laatste OLED-tv’s bieden een razendsnelle en verbluffende kleurweergave, en die prestaties en beeldkwaliteit zijn bevestigd door Nvidia G-Sync Compatible testen. De Nvidia G-Sync-ondersteuning garandeert een meeslepende game-ervaring zonder te haperen of flikkeren.

Hoge kwaliteit en ultrasnelle reactietijd

Dankzij de hoge beeldkwaliteit, een minimale ingangsvertraging en een ultrasnelle reactietijd ervaar je met de LG OLED-tv’s de beste gameprestaties. De lage ingangsvertraging staat voor de snelle schakeling van het moment dat de tv een signaal ontvangt vanuit een game-handeling tot het moment dat het te zien is op het scherm zonder in te geven op beeldkwaliteit. Deze snelle schakeling is cruciaal voor games waar snelheid van belang is en welke ervoor kan zorgen dat je een game wint. Met Nvidia G-Sync legt LG de lat nog hoger en maakt PC-gaming op de 4K OLED-modellen, verkrijgbaar in 55- tot 77-inch, nog meeslepender.

Beeld en geluid

De OLED-technologie zorgt voor hyperrealistische beelden dankzij de precisie van individuele pixelcontrole. Dit in combinatie met de Nvidia G-Sync ondersteuning zorgt voor nauwkeurige beeldcontrasten en kleurweergave en een ultrasnelle reactietijd met een verversingsfrequentie tot 120Hz. De ingangsvertraging is nauwelijks waarneembaar bij een bereik van 6 milliseconden voor 1440p content bij 120 Hz en 13 milliseconden voor 4K content bij 60 Hz. Daarnaast ondersteunen de nieuwste OLED-modellen verschillende HDR-formaten en spelen de gamers het spel in dynamisch HDR10 of Dolby Vision. Hierbij worden van HDMI 2.1-specificaties gebruikt gemaakt zoals de automatische lage latency-modus (ALLM), een verbeterd audioretourkanaal (eARC) en een variabele verversingsfrequentie (VRR). Ook ondersteunen de OLED-tv’s cinematografische audioformaten, waaronder Dolby Atmos en de baanbrekende Dolby TrueHD lossless geluidstechnologie. Hierdoor horen en zien gamers de inhoud zoals bedoeld door de makers. De OLED-modellen bevatten daarnaast LG’s deep learning AI-geluid voor een geweldig 5.1 surround geluid.

Nvidia G-Sync Compatible ondersteuning voor LG’s 2019 OLED-tv’s komt beschikbaar op de Benelux markt via een firmware upgrade in de komende weken.

We zijn los, Check ons!!
WE ZIJN MOMENTEEL OFFLINE