Home GamingAndroid Level Infinite en Hotta Studio kondigen details aan van update 2.3 voor Tower of Fantasy

Level Infinite en Hotta Studio kondigen details aan van update 2.3 voor Tower of Fantasy

by Jos Vis

Vandaag hebben uitgever Level Infinite en ontwikkelaar Hotta Studio details bekendgemaakt voor de aankomende 2.3-update, Wandering Amidst Miasma, die op 2 februari wordt gelanceerd in Tower of Fantasy, de populaire gratis te spelen MMORPG in de open wereld. Zwervers kunnen een nieuw verhaal verwachten, een nieuwe kaart inclusief gedetailleerde landvormen en wezens, nieuwe bazen en nieuwe uitdagingen. 2.3 viert ook de zes maanden durende verjaardag van Tower of Fantasy met tal van evenementen en beloningen voor spelers, zoals kernen, donkere kristallen en meer. Tower of Fantasy won onlangs de Best for Tablets-prijs van Google Play, werd genomineerd voor Best Mobile Game bij The Game Awards en is nu gratis beschikbaar op de officiële site, evenals in de App Store, Google Play en Steam.

Met de nieuwe kaart kunnen Wanderers het Miasmic Swamp verkennen, waar Vera’s ecosysteem naar een geheel nieuw niveau wordt getild met een divers landschap vol rotsachtige valleien en overvloedige regenwoudachtige vegetatie. Wanderers die onlangs de uitgestrekte woestijn hebben verkend, zullen nu een geheel unieke en contrasterende ervaring hebben in het dynamische Miasmic Swamp, rijk aan nieuwe wezens en planten. Toegevoegde interactieve elementen zoals de levendige neonpaddestoelen en mysterieuze ei-apparaten zullen de verkenning in de bovenwereld verder verbeteren met hun speciale gameplay en puzzeloplossende mechanica.

In de 2.3-update worden ook twee nieuwe bazen geïntroduceerd. Jormungan gebruikt wrede claymore-aanvallen, terwijl Eva draaiende aanvallen ontketent, aangevuld met haar primaire volt-statistieken. Beide nieuwe bazen hebben tweede fasen die hun aanvalsbereik en aantal blikseminslagen vergroten. En er worden ook drie nieuwe instanties en uitdagingen toegevoegd aan deze laatste update. Carnival Party laat de Wanderer vechten tegen een band, die zich verdedigt tegen unieke gitaar- en vocale aanvallen. In Pursuit of Fate zullen Wanderers vijanden verslaan, terwijl ze een raceauto gebruiken om naar elke fase te reizen, en tot slot biedt Origin of War seizoensgebonden multiplayer-gameplay voor torenklimmen waarmee spelers kunnen mixen en matchen in builds.

Related Posts

0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
0
Zou graag je gedachten willen weten, laat een reactie achter.x
%d bloggers liken dit: