Home Gaming Dungeon Alchemist komt met een enorme update

Dungeon Alchemist komt met een enorme update

by Jos Vis

Dungeon Alchemist, de AI-aangedreven mapmaking-applicatie voor fantasiespellen, lanceert zijn derde grote inhoudsupdate op 31 januari.

De inhoudsupdate van Winter Wonderland is zonder extra kosten beschikbaar voor alle bezitters van Dungeon Alchemist op Steam! Laat het sneeuwen en bedek alle buitenobjecten met een knusse witte deken, of voeg gloednieuwe items met een winterthema toe, zoals sneeuwpoppen, ijstronen of wat je maar wilt. Met meer dan 500 nieuwe middelen en een reeks schitterende nieuwe functies kunnen kaartenmakers creatiever worden dan ooit tevoren!

In 2021 voerden Wim De Hert en Karel Crombecq een Kickstarter-campagne om het concept van een AI-aangedreven kaartmaker-applicatie te financieren en haalden prompt € 2,4 miljoen op, waarmee het een van de tien best gefinancierde Kickstarter-projecten aller tijden voor bordspellen werd.

Dungeon Alchemist heeft sindsdien de rollenspelervaring van TTRPG-spelers naar een hoger niveau getild en heeft een gemeenschap van meer dan 100.000 gebruikers laten groeien die hun creaties met elkaar delen en hen inspireren om steeds indrukwekkendere kaarten te maken.

Related Posts

0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
0
Zou graag je gedachten willen weten, laat een reactie achter.x
%d bloggers liken dit: