Home TVSeries Let op! Aanstaande zaterdag code geel

Let op! Aanstaande zaterdag code geel

by Mark van Truijen
Zaterdag 29 juli, onder vakantiegangers ook wel bekend als de beruchte Zwarte Zaterdag, wordt net als vorig jaar omgedoopt tot Gele Zaterdag. Sluit dus niet aan in de file richting het zuiden, maar stem vanaf 11.00 uur af op FOX voor een marathon van het nieuwste, achtentwintigste seizoen van ‘The Simpsons’. Negen uur lang spelen de razend populaire gele tekenfilmfiguren Homer, Marge, Bart, Lisa en Maggie op Gele Zaterdag de hoofdrol. 
Wereldwijd fenomeen
De vierde aflevering van het 28e seizoen is de 600e uitzending van ’s werelds langstlopende tv-serie. Voor het eerst in het bestaan van de show bevat de nieuwe reeks bovendien een aflevering van 1 uur, The Great Phatsby, een parodie op ‘The Great Gatsby’. Het seizoen telt 22 afleveringen. Al sinds het debuut in 1989 is ‘The Simpsons’ een groot succes bij jong en oud en blijven de avonturen van de animatiefamilie op de lachspieren werken. De serie is wereldwijd uitgegroeid tot een grensverleggende, innovatieve en herkenbare entertainmentshow. Met de satirische humor van bedenker Matt Groening en producent James L. Brooks heeft de serie een onuitwisbare indruk gemaakt en zijn alle leden van het disfunctionele Amerikaanse animatiegezin al lange tijd geliefde televisie-iconen.
image image
Gele Zaterdag met The Simpsons
###
Over FOX
Buitengewone verhalen vertellen, dat is waar seriezender FOX voor staat. De verhalen van internationale hitseries als ‘The Walking Dead’, ‘Outcast’, ‘This is Us’, ‘Prison Break’ en ‘Empire’ passen daar dan ook perfect bij. Deze series worden vaak als eerste en kort na de internationale premières in Nederland uitgezonden op FOX, waarmee de zender de pay-off ’The Best. First’ onderstreept. Tijdens de Summer of Series staat FOX in het teken van de nieuwste afleveringen, marathons en herhalingen van de beste series. FOX is voor iedereen met digitale televisie te ontvangen, onder meer bij Ziggo, Tele2, CanalDigitaal en Caiway op kanaal 11, bij KPN op kanaal 14, Digitenne kanaal 26 en Delta kanaal 13.

Related Posts

0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
0
Zou graag je gedachten willen weten, laat een reactie achter.x