That's Gaming
Populairste
Categorieën
SOCIAL:
Gecategoriseerd onder Nintendo Switch, PC, PS4, Specials, Xbox One

LEGO WORLDS interview met Associate Producer Chris Rose

Tijdens de preview van LEGO Worlds bij Warner Brothers Entertaiment konden wij niet alvast de game voor jullie spelen maar kregen wij ook de kans om Associate Producer Chris Rose te interviewen. Wij hebben hem gevraagd naar de game en wat er in de toekomst nog allemaal mogelijk is met LEGO Worlds. Je leest alles en meer hieronder in ons interview. Helaas mochten we niet filmen omdat er recent een T-Rex filmpje van Chris online was gekomen.

 

Wat is LEGO Worlds voor een game?

LEGO Worlds wordt al snel vergeleken met Minecraft. Volkomen logisch. Echter bied LEGO Worlds meer dan Minecraft. Deze game is namelijk uitgebreider. Tijdens het spelen zul je niet gelijk vijanden tegen komen, maar ook opdrachtgevers die je missies meegeven waardoor je weer nieuwe werelden kan vrijspelen om later weer op te bouwen. De game houd in het begin je hand goed vast zodat je alle basis tools van de game goed onder de knie hebt voordat je los wordt gelaten. Nadat je de intro hebt gedaan beschik je alle tools om zelf complete bouwwerken te maken die volledig uit lego bestaan. Leuk om te weten; waar bij Minecraft alles uit blokken bestaat, bestaat LEGO Worlds volledig uit LEGO. Alles, maar dan ook echt alles is gemaakt van LEGO blokjes.

                                                                                                                                                             Is dit spel geschikt voor het onderwijs?

Dit spel is zeker geschikt voor het onderwijs. Chris zegt zelfs een docent te kennen die dit spel gebruikt om architectuur te leren aan kinderen. Denk hierbij aan welke structuur van een huis wel handig is om te gebruiken en welke structuur niet. Bedenk hierbij wel dat er geen zwaartekracht werkt op de LEGO-blokjes. Wanneer je er een in de lucht plaatst blijft deze ook in de lucht hangen. Dit spel zou ook wanneer er genoeg vraag naar zou zijn gebruikt kunnen worden zonder een lange demo voor leerlingen. Hier is helaas nog niet heel veel vraag naar en zal waarschijnlijk ook niet in de nabije toekomst gebeuren
.

Is dit spel ook geschikt voor kinderen die nog niet kunnen lezen?

De gesproken tekst in het spel is in het Engels. Hier is helaas nog geen Nederlandse versie voor. Wel is deze er in een paar andere grote talen in Europa. Dit is dus wat lastig voor kleine kinderen die nog niet kunnen lezen. Echter zullen er bij deze leeftijdsgroep wel een ouder bij zitten die hun daar bij helpt. De tekst in de game kan wel in het Nederlands worden gezet. In totaal zijn er 22 talen waarin het spel te spelen in, waarin er zeker 10 talen ook de spraak vertaald is. Wanneer er genoeg vraag blijkt te zijn naar een Nederlandse vertaling kan deze er ook komen!

Komt er in de toekomst ook nog een online server voor wereldwijde multiplayer?

Er komt voorlopig geen online server. Dit vanwege de internetveiligheid. Wij hebben er specifiek voor gekozen dat je alleen met vrienden te spelen. Echter hebben wij vanuit de early-acces ook geen klachten gekregen over dat er geen online server zou zijn.

Kan je met meer dan 2 spelers spelen op 1 game?

Wanneer je op een console speelt kan je offline met een vriend de game spelen in split-screen. Online kan je met de PC versie met 4 mensen spelen terwijl dit op console maar 2 spelers is. Hier is voor gekozen omdat de verbinding stabiel moet zijn en er geen fouten in mogen zitten. Mocht er in de toekomst blijken dat het met meer spelers kan dan zullen ze dit zeker doen. Bedenk ook nog even dat het zeker 6 jaar geleden is dat er een online LEGO game is geweest.

Komt er no
g meer content voor de game nadat deze is uitgekomen?

In totaal zijn er 200 missies in de game. Wanneer je een missie voltooid hebt krijg je een gouden blokje. Als je 100 van deze blokjes hebt ben je een master builder. Als het je lukt om alle 200 gouden blokjes te krijgen krijg je ook iets gaafs. Echter wou Chris ons niet vertellen wat dit was. In de toekomst gaan ze eerst kijken naar de feedback van het publiek en kijken wat daar uit komt voor de toekomst. Dit hebben ze ook gedaan tijdens de early-acces. Mensen vonden het jammer dat er geen dino’s in de game zaten. Dus heeft het team deze in het spel toegevoegd.

Komt deze game ook voor de Nintendo Switch?

LEGO Worlds komt zeker in de toekomst naar de Switch. Hier is nog geen datum voor. Eerst zullen we het nog maar moeten doen met LEGO CITY die uit komt voor de Switch.

In een paar woorden: jouw review van de game

Beautifull chaos.

 

Bij de review van Chris sluit ik mij helemaal aan. Deze game is geweldig, mooi maar ook zo chaotisch als dat je het zelf maakt. Beleef het avontuur zelf wanneer hij op 8 maart uit komt voor PC, PS4 Xbox One voor een prijs rond de 30 euro.

 

 

 

 

 

We zijn los, Check ons!!
WE ZIJN MOMENTEEL OFFLINE