Home Gaming LEGO Marvel Super Heroes 2 krijgt Black Panther DLC

LEGO Marvel Super Heroes 2 krijgt Black Panther DLC

by Mark van Truijen

Warner Bros. Interactive Entertainment heeft vandaag de release aangekondigd van het personage- en levelpakket van Marvels Black Panther-film, de nieuwe DLC voor LEGO® Marvel Super Heroes 2. Het pakket, verkrijgbaar voor een adviesprijs van € 2,99, voegt een level en personages toe, geïnspireerd op de nieuwe film, Black Panther, van Marvel Studios, die vanaf 16 februari in de bioscopen te zien is.


In het koninkrijk van Wakanda neem je de legendarische superheld uit Wakanda en zijn zus Shuri mee op een gevaarlijke missie naar de donkerste diepten van hun geboorteland. Onderweg nemen ze het op tegen gemuteerde wezens en het wrede leger van aartsvijand Erik Killmonger. Nieuwe speelbare personages Black Panther (Vibranium-pak), Okoye, Nakia, Erik Killmonger (Black Panther), Ulysses Klaue en Everett K. Ross, worden aan de lijst van meer dan 200 superhelden en superschurken van het basisspel toegevoegd.

LEGO® Marvel Super Heroes 2 is een gloednieuw, episch avontuur en het vervolg op het populaire LEGO® Marvel Super Heroes. Deze originele vertakkende verhaallijn, mede geschreven door de bekroonde stripauteur Kurt Busiek, voert je naar een kosmische strijd op talloze tijdloze Marvel-locaties in de fantastische open wereld van Chronopolis. Het spel zit boordevol kenmerkende LEGO®-humor voor fans van alle leeftijden. Spelers nemen het op tegen tijdreiziger Kang the Conqueror in deze opwindende reis door het Marvel-universum.

Het Black Panther-pakket is afzonderlijk verkrijgbaar of als onderdeel van de Season Pass, die zes levelpakketten en vier personagepakketten bevat, inclusief alle eerder uitgegeven content van Marvels Guardians of the Galaxy Vol. 2, en de Champions, Out of Time, en Agents of Atlaspersonagepakketten. De Season Pass is verkrijgbaar voor een adviesprijs van € 14,99 of als onderdeel van de LEGO® Marvel Super Heroes 2 Deluxe Edition. Deze bevat het basisspel, toegang tot het Classic Guardians of the Galaxy-personagepakket, en een exclusief Giant-Man LEGO®-minifiguurtje (minifiguurtje alleen inbegrepen bij de fysieke versie van de Deluxe Edition).

LEGO Marvel Super Heroes 2 is verkrijgbaar voor PlayStation®4, Xbox One, Nintendo Switch™ en Windows pc.

 

Related Posts

0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
0
Zou graag je gedachten willen weten, laat een reactie achter.x