Home GamingAndroid LEGO Fortnite ontvangt heerlijke trailer met dorpen, bazen en meer

LEGO Fortnite ontvangt heerlijke trailer met dorpen, bazen en meer

by Mark van Truijen

Epic Games heeft een nieuwe cinematische trailer uitgebracht voor LEGO Fortnite, zijn aankomende survival crafting ervaring gebaseerd op de IP van The Lego Group. Het toont de gebeurtenissen die hebben geleid tot dit LEGO-avontuur (lees: portals) en enkele dingen die spelers kunnen doen. Bekijk het hieronder.

Fortnite begon oorspronkelijk als een survival crafting ervaring voordat het veranderde in een PvE spin-off, Save the World (waarvan de ondersteuning vervolgens eindigde). In vergelijking daarmee lijkt LEGO Fortnite meer op Valheim of Terraria, waar spelers de wereld rondzwerven, grondstoffen verzamelen, wapens maken en bazen bevechten. Andere activiteiten zijn onder andere landbouw, dieren fokken en nederzettingen bouwen.

LEGO Fortnite wordt gelanceerd op 7 december en is speelbaar binnen Fortnite. Op 8 december komt Rocket Racing van Rocket League-ontwikkelaar Psyonix. Fortnite Festival, ontwikkeld door Harmonix (Rock Band), wordt gelanceerd op 9 december. Het biedt een muzikale ervaring met solo- en co-op-ondersteuning. Blijf op de hoogte voor meer details over alle drie in de komende dagen.

Related Posts

0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
0
Zou graag je gedachten willen weten, laat een reactie achter.x