Home Gaming LEGO Dimensions pakketten gebaseerd op The Goonies, Harry Potter en LEGO City aangekondigd voor mei

LEGO Dimensions pakketten gebaseerd op The Goonies, Harry Potter en LEGO City aangekondigd voor mei

by Mark van Truijen

Warner Bros. Interactive Entertainment heeft vandaag de release-informatie bekendgemaakt voor drie zeer verzamelbare nieuwe uitbreidingspakketten voor LEGO® Dimensions™, de speelgoed- en videogamecombinatie van LEGO®. Deze pakketten zijn verkrijgbaar vanaf 10 mei 2017. Het The Goonies™ Level Pack, het Harry Potter™ Fun Pack en het LEGO® City Fun Pack breiden de keuze voor ’s werelds populairste entertainmentmerken voor deze game nog verder uit. Spelers kunnen hun speelervaring helemaal naar wens aanpassen door hun favoriete personages en werelden met elkaar te combineren. De in deze uitbreidingspakketten inbegrepen LEGO®-minifiguurtjes zijn bovendien voorzien van een speciaal gouden speelgoedlabel, waarmee spelers niet alleen een gratis avonturenwereld voor dat merk kunnen vrijspelen, maar ook een strijdarena die te bereiken is via Vorton. Elke strijdarena is uniek voor de wereld van het betreffende personage en biedt zeer competitieve lokale gameplay voor maximaal vier spelers, met vier spannende spelvarianten, waaronder Capture the Flag, Objective, Base Bash en Tick, Tag, Boom!.

 Goonies_Cast_01.jpg     CityA.png

Het The Goonies™ Level Pack bevat een volledig level aan The Goonies™-gameplay, waarin spelers Sloth en Chunk helpen te ontsnappen uit het Fratelli-hol en met de rest van de Goonies op zoek gaan naar de schat van One-Eyed Willy. Spelers kunnen de superkracht van Sloth  Goonies_Sloth_Pirate_Ship_01.jpggebruiken om door muren te breken of als Chunk spelen voor zijn beruchte Truffle Shuffle. Het herbouwbare piratenschip van One-Eyed Willy zeilt op het water en kan omgebouwd worden tot de Fanged Fortune en het Inferno Cannon. Het herbouwbare Skeleton Organ heeft sonarbeuk-vaardigheden en kan omgebouwd worden tot de Skeleton Jukebox en de Skele-Turkey voor extra spelplezier. Sloth biedt toegang tot een nieuwe The Goonies™-strijdarena en tot de avonturenwereld waarin spelers Mikey’s House, Inferno Cove en de Goon Docks kunnen ontdekken. Spelers kunnen eenmaal voltooide en andere levels in de game opnieuw spelen als een van de zeven andere personages uit The Goonies™ om extra puzzels op te lossen en meer verzamelvoorwerpen te vinden op hun reis door het LEGO®-multiversum.

Verder kunnen spelers hun toveravonturen uitbreiden met het Harry Potter™ Fun Pack van LEGO®Dimensions™, dat een LEGO®-minifiguurtje van Hermione Granger bevat. Zij kan toverspreuken zoals Wingardium Leviosa gebruiken om dingen te laten zweven, of Lumos om het duister op te lichten. Ook kunnen spelers via haar de Harry Potter™-strijdarena vrijspelen voor een spannende wedstrijd en de avonturenwereld waarin ze locaties in Hogwarts, Hogsmeade en Diagon Alley kunnen verkennen. Spelers kunnen het bestuurbare 3-in-1-voertuig Buckbeak de Hippogrief bouwen en zijn stompaanval gebruiken om zilveren LEGO®-steentjes stuk te slaan. Daarna kan hij omgebouwd worden tot de Giant Owl en de Fierce Falcon voor nog meer mogelijkheden.

Spelers kunnen de misdaad in het LEGO® Dimensions™-multiversum bestrijden met het LEGO®City– Fun Pack, dat het LEGO®-minifiguurtje van Chase McCain bevat. Chase kan een Miner worden om zilveren LEGO®-steentjes stuk te slaan, of een Fireman om branden te blussen met de Water Beam. Verder kunnen ze de LEGO® City Detective Scanner gebruiken om slechteriken op te sporen en zijn vermomming veranderen om meer vaardigheden te onthullen. In de LEGO® City-avonturenwereld zijn er allerlei nieuwe gebieden om te ontdekken, zoals de maanbasis Blackwell en het politiebureau van LEGO® City. Ook kunnen spelers het opnemen tegen drie vrienden in de LEGO® City-strijdarena. De 3-in-1-Police Helicopter van Chase kan bovendien worden gebouwd om flitsen af te vuren en is om te bouwen tot de Police Hovercraft en Police Plane voor nog meer vaardigheden in het spel.

 Hermonie_A.png      Hermonie_E.png

LEGO® Dimensions™, ontwikkeld door TT Games en uitgebracht door Warner Bros. Interactive Entertainment, is nu verkrijgbaar voor de PlayStation® 4- en PlayStation® 3-systemen, de Xbox One, de Xbox 360 en het Wii U™-systeem.

Related Posts

0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
0
Zou graag je gedachten willen weten, laat een reactie achter.x