Home Gaming LEGO Dimensions gameplay uitgebreid met nieuwe Packs

LEGO Dimensions gameplay uitgebreid met nieuwe Packs

by Mark van Truijen

Warner Bros. Interactive Entertainment kondigt aan dat vandaag de nieuwe LEGO® Dimensions™ Midway Arcade™ Level Pack en DC Comics™ Superman, DC Comics Aquaman en Ghostbusters™ Stay Puft Fun Packs verschijnen. Spelers kunnen hun bouw- en gameavonturen in LEGO Dimensions uitbreiden met de aankoop van deze Wave 4 uitbreidingsets. De sets bieden additionele gameplay, personages om te bouwen en herbouwbare 3-in-1 voertuigen en gadgets met speciale in-game vaardigheden. Alle uitbreidingsets kunnen door elkaar gebruikt worden, waar dan ook in de game voor een te gekke mix van werelden.

De Midway Arcade Level Pack bevat een te bouwen Gamer Kid minifiguur, G-6155 Spy Hunter voertuig en Arcade Machine – allen speelbaar in de game. De Pack biedt in een exclusief level toegang tot meer dan 20 klassieke arcade games van Midway Arcade, zoals Seven Twenty, Badlands, Blasteroids, Championship Sprint, Defender, Defender II, Gauntlet, Gauntlet II, KLAX, Joust, Joust 2, Marble Madness, Paperboy, Rampage, Road Blasters, Robron, Spyhunter, SuperSprint, Timber, Toobin, Cyberball, Vindicators en Xybots.

Om te starten plaatsen gamers Gamer Kid op hun LEGO Toy Tag en vervolgens op de LEGO Toy Pad om hem tot leven te brengen in de game. Daar helpt Gamer Kid de spelers om de slechte Midway Arcade personages terug te brengen naar waar zij horen. Spelers kunnen Gamer Kid’s Stealth, Laser, Speed, Invulnerability en Super Strength vaardigheden activeren om puzzels op te lossen en te vechten tegen vijanden. Wanneer het gevaarlijk wordt, kunnen spelers hun gameplay boosten met de G-6155 Spy Hunter, die omgebouwd kan worden tot The Interdiver en Aerial Spyhunter, of met de Arcade Machine die omgebouwd kan worden tot de 8-Bit Shooter en The Pixilator Pod voor extra in-game vaardigheden. Gamer Kid opent ook de Midway Arcade Adventure World die spelers extra open-wereld gameplay biedt.

De DC Comics Superman Fun Pack bevat een te bouwen Superman minifiguur en Hover Pod. Spelers kunnen de ‘man van staal’ tot leven brengen in de game en zijn Flying, Dive, Invulnerability, Laser Deflector, Freeze Breath, X-Ray Vision en Super Strength vaardigheden activeren om puzzels op te lossen en vijanden te verslaan. De Hover Pod geeft de gameplay een boost en kan omgebouwd worden tot een Krypton Striker en Super Stealth Pod voor krachtigere in-game vaardigheden.

De DC Comics Aquaman Fun Pack bevat een te bouwen Aquaman minifiguur en Aqua Watercraft.  Spelers duiken als de koning van de zeven zeeën in de gameplay en activeren zijn speciale Dive, Growth, Atlantis en Hazard Cleaner vaardigheden om puzzels op te lossen en tegenstanders uit te schakelen. De Aqua Watercraft is ideaal voor snelle ontsnappingen en kan omgebouwd worden tot een Seven Seas Speeder en Trident of Fire voor extra krachten in de game.

De Ghostbusters Stay Puft Fun Pack bevat een voor het eerst bouwbaar Stay Puft minifiguur en Terror Dog. De speler kan ieders favoriete marshmallow man worden en zijn Hazard Protection, Big Transform en Super Strength vaardigheden activeren om puzzels op te lossen en te strijden tegen vijanden. De Terror Dog kan ingezet worden als back-up en omgebouwd worden tot de Terror Dog Destroyer en Soaring Terror Dog voor extra krachten in de game. De bundel biedt daarnaast toegang tot de Ghostbusters Adventure World, waar spelers als een van de vier Ghostbusters personages kunnen spelen.

LEGO Dimensions is nu verkrijgbaar voor de Xbox One, Xbox 360, PlayStation®4 en PlayStation®3 computer entertainment systemen en het Nintendo´s Wii U™ systeem.

Related Posts

0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
0
Zou graag je gedachten willen weten, laat een reactie achter.x