Home Gaming LEGO 2K Drive nu verkrijgbaar

LEGO 2K Drive nu verkrijgbaar

by Jos Vis

Vandaag hebben 2K Games en de LEGO Group aangekondigd dat LEGO 2K Drive, de ultieme AAA-avonturengame, nu beschikbaar is voor Nintendo Switch, PlayStation 5 (PS5), PlayStation 4 (PS4), Xbox Series X|S, Xbox One en pc via Steam en Epic Games Store. Bekijk hier de lanceringstrailer met een hoog octaangehalte boordevol LEGO-plezier.

LEGO 2K Drive, van een ongelooflijk team van genre-experts bij Visual Concepts, combineert de beste elementen van autorijden in een open wereld en snelle competitieve races, samen met een divers voertuigaanpassingssysteem. De game is gemaakt om alleen of samen te spelen en biedt robuuste coöp en spannende competitieve multiplayer met crossplay, waardoor spelers zich kunnen groeperen op verschillende platforms, op PlayStation 5, PlayStation 4, Xbox Series X|S, Xbox One en pc via Steam en de Epic Games Store. Online, lokale coöp en lokaal draadloos spelen met vrienden is ook beschikbaar op de Nintendo Switch.

LEGO 2K Drive wordt gelanceerd met ongelooflijke waarde, met een enorme schat aan speelbare (en herspeelbare!) content die na de lancering zal blijven groeien met vier unieke Drive Pass-seizoenen.

“We zijn aangekomen bij de eerste stap in de meervoudige samenwerking tussen 2K en de LEGO Group en we zijn zeer verheugd”, zegt Tina Walsh, hoofd van LEGO GAME Marketing. “Met LEGO 2K hebben Drive, Visual Concepts en 2K de LEGO-game-ervaring die fans kennen en waar ze van houden op een spannende nieuwe manier ontwikkeld, waardoor een game is ontstaan waar zowel bestaande als nieuwe LEGO-doelgroepen in willen duiken.”

“LEGO 2K Drive is een droomproject dat tot leven komt voor ons team bij Visual Concepts, dat een grote passie heeft voor autorijden en open-wereldgames”, aldus Greg Thomas, President van Visual Concepts. “Ongeacht de speelstijl, er zit zoveel in Bricklandia dat fans kunnen ontdekken, en we kunnen niet wachten tot ze onze kijk op een wereld ervaren die alleen mogelijk is gemaakt door LEGO-magie.”

Related Posts

0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
0
Zou graag je gedachten willen weten, laat een reactie achter.x
%d bloggers liken dit: