Home Gaming Legends of Dionysos verschijnt 2e kwartaal van dit jaar

Legends of Dionysos verschijnt 2e kwartaal van dit jaar

by Pim, Sel

De indie-ontwikkelingsstudio TheGamingVan zal Legends of Dionysos uitbrengen, een 2.5D actie-RPG, op Steam in het tweede kwartaal. De demo van het spel is momenteel gratis beschikbaar op zowel Steam als itch.io.

Legends of Dionysos is een episch avontuur dat zich afspeelt in een duistere middeleeuwse fantasiewereld. Pas je personage aan en doorkruis prachtige landschappen, waarbij je het opneemt tegen geduchte vijanden te midden van mysterieuze bossen, besneeuwde bergen en oude ruïnes.

Het gevechtssysteem van het spel is uniek, met spreuken gekoppeld aan wapens en waarbij strategisch wisselen noodzakelijk is, terwijl het attribuutsysteem de individuele statistische belangrijkheid benadrukt voor gevarieerde speelstijlen, waaronder taaiheid, snelheid en schade-output.

Navigeer door verschillende terreinen in een open wereld vol met monsters, waarbij elke locatie een arena herbergt die wordt geactiveerd door een heiligdom. Overleef meerdere vijandige golven, resulterend in een uniek eindbaasgevecht, met de mogelijkheid om arena’s opnieuw te spelen op gekozen moeilijkheidsniveaus met behulp van sleutelstenen, allemaal geleid door quests.

Related Posts

0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
0
Zou graag je gedachten willen weten, laat een reactie achter.x