Home Gaming Legendarische Pokemon Raikou en Entei in april beschikbaar

Legendarische Pokemon Raikou en Entei in april beschikbaar

by Mark van Truijen

The Pokémon Company International heeft vandaag bekendgemaakt dat Entei en Raikou de volgende Pokémon zijn die een rol spelen in het langdurige festijn met Legendarische Pokémon. Vanaf 4 april worden de Legendarische Pokémon Raikou en Entei draadloos via Nintendo Network verspreid voor de videospelen Pokémon Sun, Pokémon Moon, Pokémon Ultra Sun en Pokémon Ultra Moon op systemen in de Nintendo 3DS™-familie.

Beide sterke Legendarische Pokémon zijn afkomstig uit de regio Johto. Raikou kan bliksemflitsen schieten uit de regenwolken op zijn rug, en Entei is naar verluidt geboren in een uitbarstende vulkaan. Ze vormen allebei een belangrijke versterking voor het team van elke Trainer. Spelers krijgen één deze Legendarische Pokémon in hun spel. Welke dat is, wordt bepaald door de versie die ze hebben. Daarnaast ontvangen ze een extra cadeau bij verzilvering in Pokémon Ultra Sun of Pokémon Ultra Moon.

Vanaf 6 april zal de Pokémon TCG-collectie ‘Legends of Johto GX Collection’ verkrijgbaar zijn bij de deelnemende verkooppunten. Deze indrukwekkende collectie bevat nog nooit eerder verschenen glimmende promokaarten met Entei-GX en Raikou-GX en nog veel meer.

Ga voor meer informatie over de formidabele Legendarische Pokémon Entei en Raikou en voor meer bijzonderheden over aanstaande Legendarische evenementen naar Pokemon.com/Legendary .

Related Posts

0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
0
Zou graag je gedachten willen weten, laat een reactie achter.x