Home Gaming Leer tientallen Disney- en Pixar-personages tekenen in Disney Art Academy voor de Nintendo 3DS

Leer tientallen Disney- en Pixar-personages tekenen in Disney Art Academy voor de Nintendo 3DS

by Mark van Truijen

Liefhebbers van Disney en tekenen opgelet! Op 15 juli verschijnt Disney Art Academy, exclusief voor de Nintendo3DS-systemen. In dit programma volg je op je eigen tempo gemakkelijk te begrijpen lessen om meer dan 80 personages van Disney en Pixar in 2D te leren tekenen. Leef je creatief uit en zie hoe personages als Mickey Mouse, Nemo uit Finding Nemo, Elsa uitFrozen, Buzz Lightyear uit Toy Story en Simba uit The Lion King tot leven komen op het scherm van je Nintendo 3DS.

In Disney Art Academy kun je personages van Disney en Pixar op allerlei verschillende manieren schetsen of schilderen. Met behulp van negen gereedschappen – waaronder pastelkrijt, paintbrushes en stiften – kun je je innerlijke artiest de vrije loop laten in lessen die zijn gebaseerd op de art en animaties van Disney. Elke les leert je stap-voor-stap hoe je een bepaald personage kunt tekenen. Wat begint met een paar lijnen en vormen, verandert geleidelijk in een bekend personage dankzij jouw nieuwe tekenvaardigheden! Als je wilt stoppen terwijl je tekening nog niet is voltooid, kun je je les opslaan zodat je er later weer mee verder kunt gaan.

Je kunt je werk nog mooier maken met het magische penseel, een nieuw gereedschap in de Art Academy-serie. Met het magische penseel kun je effecten als sterren, bubbels en glitter toevoegen aan je meesterwerken. Dit werkt allemaal heel eenvoudig via het touchscreen van de Nintendo 3DS.

Terwijl je tekenvaardigheden verbeteren en je steeds meer Disney- en Pixar-personages maakt, kun je je creaties ook met anderen delen. Daarvoor kun je binnen de game verbinding maken met internet en de Nintendo 3DS-afbeeldingssoftware gebruiken om je afbeeldingen te delen via Miiverse of social media.

Voltooid artwork kun je ook opslaan op de SD-kaart van je Nintendo 3DS-systeem, zodat je je creaties kunt overzetten naar een computer om ze te printen. Die mogelijkheid kunnen ouders uiteraard ook gebruiken om de kunstwerkjes van hun kinderen te printen.

Disney Art Academy bevat een Free Paint-stand waarin je kunt tekenen en schilderen wat je maar wilt voor je eigen virtuele galerie. In Free Paint kun je je nieuwe vaardigheden oefenen op een leeg canvas, of meer dan 80 Disney-afbeeldingen als voorbeeld gebruiken. Al je voltooide tekeningen kun je wanneer je maar wilt bekijken in het Clubhouse van de game, waar je ook je favoriete stukken kunt selecteren voor een persoonlijke diashow.

Leer meer dan 80 Disney-personages tekenen en laat iedereen je werk zien in Disney Art Academy, vanaf 15 juli verkrijgbaar voor de Nintendo 3DS-systemen.

Ouders kunnen bij de Nintendo 3DS ouderlijk toezicht instellen om te bepalen tot welke content hun kinderen toegang hebben. Ga voor meer informatie over deze en andere functies naar ouderlijk toezicht.

Related Posts

0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
0
Zou graag je gedachten willen weten, laat een reactie achter.x