Home Gaming Launch trailer viert de release van Deadlight: Director’s Cut

Launch trailer viert de release van Deadlight: Director’s Cut

by Mark van Truijen

De survival horror platformer Deadlight: Director’s Cut verschijnt vandaag voor PlayStation®4, Xbox One, het alles-in-één games- en entertainmentsysteem van Microsoft en PC. De game verschijnt zowel fysiek als digitaal voor de prijs van €19,99. De strijd tegen de zombies is intenser dan ooit in de gloednieuwe Survival Arena Mode met interactieve verdedigingsmiddelen en nieuwe wapens. De PS4- en Xbox One-versies bieden ook nog eens toegang tot de Nightmare Mode, die na uitspelen een alternatief einde onthult.

In deze intense 2D-platformer moeten spelers puzzels kraken en hindernissen overwinnen als Randall Wayne, die op zoek gaat naar zijn familie in de ruïnes van het Seattle uit 1986. Omdat wapens en munitie schaars zijn, is vertrouwen op je vuurkracht niet altijd de beste optie. Spelers kiezen zelf of ze zombies sluipend passeren, met slagwapens uitschakelen of toch op kogels trakteren. Keuzes die het verschil maken tussen leven en dood.

Deadlight: Director’s Cut biedt een verbeterde besturing, fraaiere animaties en 1080p-weergave op alle platformen. De game wordt geleverd inclusief de originele Developer Diaries, voor een kijkje achter de schermen van de Deadlight-serie, en een nieuw digitaal artbook.

Related Posts

0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
0
Zou graag je gedachten willen weten, laat een reactie achter.x