Home Gaming Launch Forza Motorsport 7 Ultimate Edition, het Car Pack The Fate of the Furious en Xbox Live Sessions

Launch Forza Motorsport 7 Ultimate Edition, het Car Pack The Fate of the Furious en Xbox Live Sessions

by Mark van Truijen

Het was een spannende week voor de Forza-franchise en het team van Turn 10 Studios. De vroege toegang voor gamers met de Forza Motorsport 7 Ultimate Edition is gestart en we hebben het car pack The Fate of the Furious geïntroduceerd. Binnenkort presenteren we ook een Xbox Live Sessions waarin de professionele coureurs Tanner Foust en Josef Newgarden het tegen elkaar opnemen.

  • Ultimate Edition nu verkrijgbaar – Forza Motorsport 7 wordt op 3 oktober wereldwijd uitgebracht voor Xbox One en Windows 10-pc’s. Wie echter nu al achter het stuur wil kruipen, kan dat doen met de Forza Motorsport 7 Ultimate Edition. Behalve vroege toegang tot Forza Motorsport 7 krijgen gamers met een Ultimate Edition ook de Forza Motorsport 7 Car Pass, een VIP-membership met auto’s, en de car packs Hoonigan en The Fate of the Furious .
  • Car Pack The Fate of the Furious – Gamers met de Ultimate Edition en de Deluxe Edition maken een prachtige start in Forza Motorsport 7 met het car pack The Fate of the Furious, dat is ontwikkeld in samenwerking met Universal Brand Development. Dit indrukwekkende car pack bevat tien heldenauto’s uit de razendsnelle actiefilms.
  • Forza Motorsport 7 op Xbox Live Sessions met Tanner Foust en Josef Newgarden – Om de introductie van de game te vieren, vindt er op 30 september om 22.00 uur (Nederlandse tijd) een bijzondere race plaats op Xbox Live Sessions, een interactieve livestream op het Mixer Xbox Channel. Professioneel coureur Tanner Foust, winnaar van vier gouden X Games-medailles, drie Global Rallycross-kampioenschappen en twee nationale Formula Drift-titels, neemt het in het gloednieuwe Forza Motorsport 7 op tegen de Indy Car-kampioen van 2017, Josef Newgarden. Deze ultieme race op Xbox One S wordt gepresenteerd door Xbox Daily Show-gastheer Major Nelson en Forza Community Manager Brian Ekberg, tijdens een livestream vanuit het Petersen Automotive Museum in Los Angeles. Verder viert Turn 10 Studios op zaterdag 30 september van 22.00 tot 03.00 uur (Nederlandse tijd) de introductie van Forza Motorsport 7 met een event in het Petersen Automotive Museum in Los Angeles. De aanwezigen kunnen onder andere de game spelen en een meet-and-greet met Tanner Foust bijwonen. Ze krijgen ook exclusieve toegang tot het museum.

Related Posts

0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
0
Zou graag je gedachten willen weten, laat een reactie achter.x