Home Gaming Laatste vijf karakters voor Tears to Tiara II

Laatste vijf karakters voor Tears to Tiara II

by Mark van Truijen

14 Oktober is het zover dan komt Tears to Tiara II uit voor de Playstation 3. De game biedt meer dan 80 uur aan verhaal en tactische turn-based combat. Met onder andere olifanten, en dat is geen grap er zijn gewoon oorlogs olifanten die je helpen in een gevecht.

Golyat

De borderlands platoon leader die het Gistel River Ford beschermd bij de oostelijke grens van het rijk.
Golyat vecht tegen de tribes dag en nacht. Hij heeft geleerd van hun tradities, en draagt een gekrompen hoofden van de vijand, dit heeft hem opgeleverd dat hij alom gevreesd word en de bijnaam “Savage Eater” heeft verdiend.

Artio
Een dochten van een stam wonend bij het Rhenus River Ford. Artio heeft een hekel aan corruptie en raakt snel in gevechten verzijld.
Haar specialiteit is jagen, ze neemt de huiden die ze heeft bemachtigd mee en verkoopt die weer aan handelaren.
Dion
Hamil’s beste vriend, en “Partner in crime”. Dion claimt dat hij een afstammeling is van de sage van het oosten, alleen heeft hij nog het intellect nog de klasse daarvoor.
Dion is een lafaard eerste klas, en laat zich snel over in emotie. Wil graag populair zijn bij de dames en droomt ervan om te zingen en te dansen.
Enneads
Hoofdmeester van de zang school van het dorp. Hij geeft de studenten ook les in alle vakken anders dan martial arts. Enneads houdt van kennis en technology.

 

Elissa

“A daughter of Imperial nobility”. Elissa’s vader is een rijke handelaar en ook de gouverneur van een handelsstad. Ze is ook verre familie van Hamil.

 

 

Related Posts

0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
0
Zou graag je gedachten willen weten, laat een reactie achter.x