Home Gaming Laatste oproep voor de Technical Alpha van Sea of Thieves

Laatste oproep voor de Technical Alpha van Sea of Thieves

by Mark van Truijen

Vandaag bereikte ons het bericht over de Technical Alpha voor Sea of Thieves!!!

Ahoi, piraten! 2017 was een enorm druk jaar voor Rare en Sea of Thieves. Nu we koers zetten naar de langverwachte release begin 2018, kunnen we tevreden terugkijken op een jaar lang Technical Alpha van Sea of Thieves. Die periode heeft de game heel veel goeds gebracht en bovendien duizenden aanstormende zeerovers de kans gegeven om het ruime sop te kiezen op Xbox One en pc’s met Windows 10. Binnenkort nemen we afscheid van de Technical Alpha in zijn huidige vorm, dus dit is je laatste kans om mee te doen!

Er is een goede reden om je nu aan te melden als je dat nog niet hebt gedaan. Iedereen die voor de uiterste datum van 1 december deelneemt aan het Insider-programma wordt namelijk uitgenodigd voor de laatste speelsessie en dat wordt de grootste en beste tot nu toe, waarin we de allernieuwste functies testen. Inderdaad. Zoals beloofd krijgen alle Insiders die in aanmerking komen nu de kans om Sea of Thieves te spelen voordat de game volgend jaar uitkomt.

In december 2016 kondigden we de allereerste Technical Alpha-sessies aan, na de start van ons Insider-programma in november. In een jaar tijd zijn we van die eerste golf van 1000 spelers gegroeid naar bijna 200.000 gamers. We hebben nieuwe onderdelen geïntroduceerd, van schildwachtskeletten tot soloschepen, en hebben dankbaar gebruikgemaakt van jullie feedback om van alles uit te werken en bij te schaven. Zoals beloofd, is Sea of Thieves volledig samen met de community vormgegeven. En nu zijn we klaar om de loopplank uit te leggen voor alle Insiders die staan te popelen om aan boord te komen, plus alle nieuwe Insiders die zich aanmelden tussen nu en 1 december.

Dus als je Sea of Thieves nog niet hebt gespeeld, wacht dan niet langer en sluit je aan bij de Insider-bemanning op www.seaofthieves.com/insider. Onze Insiders ontvangen regelmatig updates van het ontwikkelteam via officiële forumberichten en nieuwsbrieven. Ze krijgen natuurlijk ook de kans om de game te spelen en hun mening te geven tijdens de ontwikkeling.

Meedoen met het Insider-programma is gratis. Je hoeft alleen maar een Xbox Live-account te hebben (of te maken) en je moet 18 jaar of ouder zijn om de geheimhoudingsovereenkomst te ondertekenen. Omdat Sea of Thieves een online multiplayer-game is, heb je ook een Xbox Live Gold-lidmaatschap nodig om de trossen los te gooien op Xbox One. Denk eraan dat deze Technical Alpha-sessies alleen zijn bestemd voor onze Insiders en zijn beschermd met een geheimhoudingsovereenkomst. Ze mogen dus niet worden gestreamd of opgenomen!

Related Posts

0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
0
Zou graag je gedachten willen weten, laat een reactie achter.x