Home Movies Kuikens zingen kerstlied

Kuikens zingen kerstlied

by Mark van Truijen

De familiefilm ANGRY BIRDS: DE FILM draait vanaf 18 mei 2016 overal in de Nederlandse bioscopen, in de originele en Nederlands gesproken versie.

ANGRY BIRDS
ANGRY BIRDS: DE FILM speelt zich af op een prachtig eiland vol met vogels. Alle vogels die op dit paradijselijke eiland wonen zijn erg blij, vrolijk en gelukkig, ook al kunnen ze niet vliegen. Maar er zijn een paar buitenbeentjes: Red (Jason Sudeikis, ‘We’re the Millers’, ‘Horrible Bosses), een temperamentvolle vogel met een slecht humeur, de hyperactieve supersnelle Chuck (Josh Gad in zijn eerste stemmenrol sinds ‘Frozen’) en de opvliegende Bomb (Danny McBride, ‘This is the End,’ ‘Eastbound and Down’), met een heel kort lontje… Wanneer er vreemde groene varkentjes op bezoek komen zijn het juist deze buitenbeentjes die moeten uitvogelen wat de varkens van plan zijn.

In de originele versie met de stemmen van o.a. Jason Sudeikis, Josh Gad, Danny McBride, Maya Rudolph, Kate McKinnon, Bill Hader en Peter Dinklage.

ANGRY BIRDS: DE FILM draait vanaf 18 mei 2016 in de bioscoop, in 2D en 3D. In de originele en Nederlands gesproken versie.

www.facebook.com/AngryBirdsFilmNL

Related Posts

0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
0
Zou graag je gedachten willen weten, laat een reactie achter.x