Home Gaming Kudzu verschijnt op Kickstarter

Kudzu verschijnt op Kickstarter

by Pim, Sel

In samenwerking met Pie for Breakfast Studios lanceert Mega Cat Studio een gloednieuwe Kickstarter-campagne voor Kudzu – de nieuwste retro homebrew voor de originele Game Boy! Met een uiterlijk dat doet denken aan old-school actie-avontuurlijke RPG’s zoals Final Fantasy, Legend of Zelda en Pokemon, zit het boordevol moderne elementen. Fans van klassieke games kunnen zich verheugen op een verfrissende nieuwe kijk op het genre en het komt op 25 mei 2023 naar Kickstarter.

Kudzu is een niet-lineaire isometrische game over een nederige tuinman die in een avontuur wordt gestort om zijn mentor te redden uit de klauwen van een wereldverslindende plant! Je speelt als Max en gaat op ontdekkingstocht naar de mysteries van de nieuwe Kudzu-soorten rondom je kamp. Bereid je voor om gevaarlijke wezens zoals insecten, hagedissen, slangen, ratten en nog veel meer te bestrijden! Navigeer door gevaarlijke omgevingsgevaren en los verraderlijke puzzels op om verder te komen! Gebruik je arsenaal aan tuingereedschap om een pad vrij te maken en verken verwoeste velden, tuinen, bossen, villa’s en bergen. Ontwikkeld met behulp van de GB Studio 2.0-engine, kies ervoor om te spelen op de originele Game Boy met een fysieke cartridge of ga de uitdaging aan op de Analogue Pocket of zelfs in je browser!

We betrapten James Deighan, oprichter van Mega Cat Studios, terwijl hij zijn bonsaiboom aan het snoeien was in zijn achtertuin. Hij had het volgende te zeggen: “Games halen inspiratie uit activiteiten in de echte wereld en veranderen ze in iets fantastisch, zoals tuinieren of zelfs invasieve soorten waartegen we wereldwijd vechten, zoals de kudzu-wijnstok. Als game-ontwikkelaars vinden we het geweldig om het alledaagse om te toveren in iets buitengewoons. We zijn enthousiast om samen te werken met Pie for Breakfast Studios, omdat zij onze visie delen om geweldige games te maken die creativiteit en plezier vooropstellen.”

Ontwikkelaar Chris Totten zei: “Kudzu is een liefdesbrief aan klassieke GameBoy-games, zoals Link’s Awakening en Pokemon. Het neemt je mee naar een wereld vol gevaar, mysterie en opwinding. Backers zullen blij zijn met onze beloningen, variërend van fysieke exemplaren van het spel, diorama’s, geitenknuffels en zelfs op maat gemaakte machetes om Kudzu in de echte wereld te lijf te gaan!”

Kudzu staat gepland voor een release eind 2023, en we kunnen niet wachten om de vruchten te zien van het werk dat de ontwikkelaars in het spel hebben gestoken. Naast een scala aan geweldige beloningen voor backers, kunnen fans deelnemen aan een wedstrijd om een prototype-exemplaar van het spel te winnen op Gleam: https://gleam.io/ouGGk/win-a-copy-of-kudzu-a-brand-new-original-game-for-gameboy

Check hieronder de link naar de kickstarter pagina: https://www.kickstarter.com/projects/megacatstudios/kudzu-a-brand-new-game-for-the-original-gameboy

Related Posts

0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
0
Zou graag je gedachten willen weten, laat een reactie achter.x
%d bloggers liken dit: