Home MoviesDVD/Blu-Ray Kristen 21 april op Imagine Film Festival en 21 juni op DVD, Blu-ray en VOD

Kristen 21 april op Imagine Film Festival en 21 juni op DVD, Blu-ray en VOD

by Mark van Truijen

Kristen Welling (Terence Schreurs) is op Nieuwjaarsavond in haar eentje het café van haar vader aan het schoonmaken. Dan gaat de telefoon. Een onbekende man knoopt een praatje aan, dat gaandeweg steeds ongemakkelijker wordt. Kristen hangt op maar de man blijft terugbellen. Hij blijkt haar diepste geheimen te kennen. Kristen voelt zich bedreigd en belt de politie, maar die komt niet. Intussen probeert de onbekende man het café binnen te dringen en raakt Kristen verzeild in een ware nachtmerrie. Wie is de onbekende en waarom heeft hij het op Kristen voorzien?

Mark Weistra schreef, produceerde en regisseerde KRISTEN in eigen beheer voor slechts 8.000 euro, geld dat hij overhield aan de verkoop van zijn Amsterdamse videotheek. De claustrofobische psychologische horrorfilm met een glansrol voor Terence Schreurs is op donderdag 21 april te zien tijdens het Imagine Film Festival, alwaar hij genomineerd is voor de Black Tulip Award.

Van eind april tot half juni is KRISTEN te zien in eenmalige voorstellingen door het hele land en vanaf 21 juni is de film verkrijgbaar op DVD, Blu-ray en VOD.

Speelduur: 86 minuten | Taal: Nederlands gesproken | Genre: Psychologische horror | Scenario, productie & regie: Mark Weistra | Cast: Terence Schreurs | Kijkwijzer: 16, Angst en Grof taalgebruik | Releasedatum: 21 juni 2016 | Distributeur: Just Entertainment

Related Posts

0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
0
Zou graag je gedachten willen weten, laat een reactie achter.x