Home Gaming Koop nu de WWE 2K17 Goldberg DLC pack!

Koop nu de WWE 2K17 Goldberg DLC pack!

by Mark van Truijen

Pre-order bonussen, daar hebben we er een handje vol van, ook met WWE 2K17. Als je WWE 2K17 namelijk gepreorderd had, kreeg je twee versies van WCW Superstar Goldberg en een paar arena’s. Echter kan je Goldberg vanaf ook apart aanschaffen als je de game na release hebt gekocht. 

Goldberg was een van de grootste sterren van WCW. Goldberg staat bekend om zijn ongeslagen reeks van 171 matches. Uiteindelijk had Goldberg een contract getekend bij WWE en heeft hij een paar matches op zijn naam staan daar. Zijn laatste match in de WWE was tegen Brock Lesnar op Wrestlemania 20. Goldberg is echter terug van weggeweest en zal deze maand het weer opnemen tegen Brock Lesnar op Survivor Series. Kan je daar dus niet op wachten? Dan kan je dus voor €4,99 de Goldberg pack halen. Maar wat krijg je nou in dit pakket?

  • 2 versies van Goldberg (WCW en WWE versie)
  • 2 WCW arena’s (WCW Monday Night Nitro en Halloween Havoc)

Als je nog niet overtuigd bent van de graphics van de game, bekijk dan bovenstaande trailer en zie Goldberg in actie! De WWE 2K17 Goldberg DLC is dus vanaf nu verkrijgbaar voor Xbox One, Playstation 4, Xbox 360 en Playstation 3.

Related Posts

0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
0
Zou graag je gedachten willen weten, laat een reactie achter.x