Home MoviesDVD/Blu-Ray Kom de zomer door met de nieuwste dvd-releases van Universal

Kom de zomer door met de nieuwste dvd-releases van Universal

by Mark van Truijen

Mtitels Juli.jpg

Elementary –  seizoen 4 – 19 juli – DVD
In het vierde seizoen van Elementary is de chemie tussen Sherlock Holmes (Jonny Lee Miller) en Dr. Joan Watson (Lucy Liu) weer duidelijk zichtbaar en lossen ze samen de meest complexe zaken op in de Big Apple. Maar de worm in de appel onthult zich wanneer Sherlocks vader, Morland Holmes (John Noble), naar New York verhuist. Zijn bezorgdheid over het intense gedrag van zijn zoon en de verslavingsterugval doet niets aan het wantrouwen van Sherlock. Met nieuwe zaken die materialiseren en de groeiende emotionele crises, zijn deze 24 afleveringen van Elementary het spannendste tot nu toe! Onderzoek het zelf op deze 6 discs.

Ghost in the Shell – 9 augustus – DVD, Blu-ray en 4K Ultra HD
Scarlett Johansson schittert in het visueel prachtige Ghost in the Shell, een avontuur vol actie dat zich afspeelt in een toekomstige wereld waar mensen met technologie worden verbeterd. Nadat Major (Johansson) werd gered van een zekere dood, kreeg ze als eerste persoon ooit een kunstmatig lichaam dat speciaal gemaakt is om cybercrime te bestrijden. Tijdens een onderzoek naar een gevaarlijke crimineel komt Major tot een schokkende ontdekking: de organisatie die haar heeft gebouwd, loog over haar verleden in een poging haar te beheersen. Ze weet niet wie ze kan vertrouwen en dus zal Major er alles aan moeten doen om haar mysterieuze verleden te kunnen ontrafelen. Alleen zo kan ze haar ware identiteit achterhalen en wraak nemen op haar scheppers.

Fast and Furious 8 – 16 augustus – DVD, Blu-ray en 4K Ultra HD
Nu Dom (Vin Diesel) en Letty (Michelle Rodriguez) op huwelijksreis zijn, Brian en Mia met vervroegd pensioen zijn gegaan en de rest van de crew vrijgesproken is, lijken de leden van het team normale levens te leiden. Maar als een mysterieuze vrouw (Charlize Theron) Dom verleidt om terug te keren naar het misdaadleven en hij degenen om zich heen bedriegt, wordt de hechte vriendschap van de groep op de proef gesteld. Van de kust van Cuba en de straten van New York City, naar de ijsvlaktes van de arctische Barentszzee, moet onze elite-eenheid wederom plankgas de wereld rond om een anarchist te belemmeren in het ontketenen van wereldwijde chaos… En om de man die hen tot een familie maakte thuis te brengen.

Blaze and the Monster machines: Race to the Top of the World – 16 augustus – DVD
Ga samen met Blaze en zijn Monsterwielen vrienden op een extra lang avontuur en race mee langs piraten, de grote Sfinx en Crusher op weg naar de top van de wereld! Race ook over boswegen met de Truck Rangers en scheur naar de maan met Darington!

      Mtitels augustus.jpg

Last Kingdom  – seizoen 2 –  16 augustus – DVD en Blu-ray
Uhtred (Alexander Dreymon) is nog steeds aan het herstellen van het gevecht waarin hij Wessex heeft gered van Koning Alfred (David Dawson), maar welke grote persoonlijke gevolgen heeft. Rouwend om zijn eigen verliezen begint Uhtred aan een tocht naar het noorden om zijn eigen lot voort te zetten: de dood van Earl Ragnar wreken en zijn land heroveren. Alfred is vastberaden om een verenigd Engeland te stichten en hij begint in het noorden, waar chaos en rebellen heersen. Het is een gevaarlijke tijd voor zowel Noormannen als Saksen, maar Alfred heeft een nieuwe koning op het oog – een christelijke Deen – om de stammen te herenigen. Uhtred wordt op de proef gesteld wanneer hij moet kiezen voor zijn geboorteland of zijn opvoeders. Met een nieuwe liefde lijkt het er op dat hij eindelijk zijn eigen pad heeft gevonden, maar ten tijde van rivaliserende facties, bloedvergieting en schokkend verraad wordt Uhtred als nooit eerder op de proef gesteld.

Good Wife – seizoen 7  – 16 augustus – DVD
Emmy Award® winnares Julianna Margulies kruipt voor de laatste keer in de huid van Alicia Florrick. Geniet van elke aflevering waarin Alica zichzelf opwerkt van gekwelde borgadvocaat tot de partner van Diane Lockhart (Christine Baranski) bij het kantoor waar haar carrière is begonnen. Op haar weg naar de top ontmoet ze een nieuwe bondgenoot Lucca Quinn (Cush Jumbo), ontdekt ze haar grenzen met Jason Crouse (Jeffrey Dean Morgan), doet Eli Gold (Alan Cummin) een schokkende bekentenis en staat ze ook haar man Peter (Chris Noth) nog bij in zijn gooi naar het Witte Huis en een eventuele terugkeer naar het grote huis. In dit laatste seizoen van dit aangrijpende drama komt alles samen in de bevredigende laatste aflevering.

Billions – seizoen 1  – 16 augustus – DVD en Blu-ray
Paul Giamatti en Damian Lewis spelen de hoofdrollen in dit complexe drama over de politiek in de financiële wereld van New York. De gewiekste en slimme U.S. Attorney Chuck Rhoades (Giamatti) en de briljante, ambitieuze hedgefund koning Bobby “Ax” Axelrod (Lewis) gaan de strijd met elkaar aan waarbij ze beiden al hun slimmigheden, macht en invloed gebruiken om de strijd te winnen. De inzet loopt tot in de miljarden in deze provocerende serie.

Get Out – 30 augustus – DVD en Blu-ray
Chris (Daniel Kaluuya) een Afro-Amerikaanse jongen, reist met zijn blanke vriendin Rose (Allison Williams) naar het zuidelijk gelegen landgoed van haar familie om kennis te maken met haar ouders Missy (Catherine Keener) en Dean (Bradley Whitford).
Aanvankelijk denkt Chris dat het overdreven vriendelijke gedrag van de familie de manier is waarop zij omgaan met deze interraciale relatie. Hij doet een aantal vreemde ontdekkingen en komt achter de duistere waarheid. Get Out is een intrigerende thriller van de makers van The Visit, de Insidious-serie en The Gift en is geschreven en geregisseerd door Jordan Peele.

Andere releases in juli en augustus:

 • Dragonheart 4 : Battle for the Heartfire – 19 juli
 • Pilgrimage – 19 juli
 • Custody – 19 juli
 • The Time of Their Lives  – 19 juli
 • King Kong – 19 juli
 • Cop and a Half: New Recruit – 9 augustus
 • Shimmer and Shine V3: Friendship Divine – 16 augustus
 • Dracula Untold – 16 augustus
 • Van Helsing – 16 augustus
 • Bring It On 6 – 30 augustus
 • The Girl with all the Gifts – 30 augustus
 • The Ottoman Lieutenant – 30 augustus

Related Posts

0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
0
Zou graag je gedachten willen weten, laat een reactie achter.x