Home Gaming Kings’s Quest – Chapter 2: Rubble Without a Cause

Kings’s Quest – Chapter 2: Rubble Without a Cause

by Mark van Truijen

Sierra™ heeft King’s Quest™- Chapter 2: Rubble Without a Cause uitgebracht. De game vormt het tweede chapter in de lovend ontvangen remake van een van de meest gewaardeerde franchises in adventure gaming. In Chapter 1 vertelde King Graham zijn kleindochter Gwendolyn over zijn begindagen in Daventry, nu staat de op leeftijd koning met haar stil bij zijn eerste beproeving als heerser van het koninkrijk. Een kwaadwillende meute Orks heeft de mensen van  Daventry gevangen genomen en de nog onervaren Graham moet moeilijke keuzes met zware gevolgen maken om zo zijn vrienden te sparen.

King’s Quest – Chapter 2: Rubble Without a Cause is wereldwijd vanaf 16 december beschikbaar op PlayStation®4 en PlayStation®3, evenals op Xbox One en Xbox 360 via de Xbox Games Store en op Windows PC via Steam.

Schermafbeelding-2015-12-15-om-11.29.11 Schermafbeelding-2015-12-15-om-11.31.09

Nog wat in te halen? Gedurende de hele maand december downloaden PlayStation®Plus-abonnees King’s Quest – Chapter 1: A Knight to Remember gratis op PlayStation®4 via de PlayStation®Store.

Spelers die de King’s Quest: The Complete Collection of de King’s Quest: Season Pass bezitten, downloaden het nieuwe chapter direct via het in-game menu “Chapters”.

De nieuwe King’s Quest-serie werd door The Odd Gentlemen zo ontwikkeld dat de geest van nieuwsgierigheid die de franchise nu al meer dan 30 jaar kenmerkt nog altijd springlevend is. Fans van alle leeftijden krijgen de meest geweldige puzzels en uitdagingen voorgeschoteld. Uit de eerste hand ondergaan ze zo King Graham’s leven in vijf spannende en meeslepende chapters.

 

Related Posts

0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
0
Zou graag je gedachten willen weten, laat een reactie achter.x